Μένουν Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Χουχούμης και... Βέμερ

Οι τελευταίες μεταγραφικές πληροφορίες από το "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού.

Μένουν Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Χουχούμης και... Βέμερ

Στο τέλος τους φτάνουν οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού με την απόκτηση του Κρίστοφερ Σαμπά.

Όπως προκύπτει από τον σύλλογο, η ανακοίνωση του Κονγκολέζου αμυντικού είναι θέμα χρόνου και ο έμπειρος στόπερ θα αποτελέσει το τελευταίο απόκτημα για τη φετινή περίοδο.

Ως εκ τούτου, παίκτες όπως ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ που προτάθηκε δεν απασχολούν το "τριφύλλι", παρότι ο πρώην μέσος της ομάδας έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε.

Στο σκέλος των αποχωρήσεων, ο Μεχντί Αμπέντ, μετά από δύο θητείες στον Παναθηναϊκό, έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στη γαλλική Ντιζόν για τρία χρόνια.

Προσπάθειες γίνονται, δε, και για την παραχώρηση του Βίκτορα Κλωναρίδη, ο οποίος μάλλον θα επιστρέψει στη Λανς έναντι μικρού αντιτίμου, αλλά με ποσοστό μεταπώλησης από τον Παναθηναϊκό.

Παρελθόν, επίσης, θα πρέπει να θεωρείται ο Μάικλ Εσιέν.

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ παραμένει στην ομάδα, παρά τις φήμες για προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Τράμπζονσπορ. Στους "πράσινους" θα παραμένει και ο Γενς Βέμερ, ο οποίος παρότι έχει τεθεί εκτός ομάδας, δεν λύνει το συμβόλαιό του εάν δεν πάρει όλο το ποσό που προβλέπεται μέχρι την εκπνοή του, τον Ιούνιο του 2018.

Όσον αφορά στους Έλληνες, ο Στάθης Ταυλαρίδης θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό, ενώ τα πράσινα θα φορούν του χρόνου τόσο ο Νίκος Μαρινάκης όσο και ο Διαμαντής Χουχούμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τελευταία ημέρα μεταγραφών LIVE

News 24/7

24MEDIA NETWORK