Μέσα όλα τα νέα "όπλα" στα Χανιά!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε στην 21μελή αποστολή κι ετοιμάζει για το ματς με τον Πλατανιά τους Γιόχανσον, Τσάβες. Βασικός στο δεξιό άκρο ο Σουηδός μπακ, με την ομάδα για πρώτη φορά και ο Διούδης. Πως σκοπεύει να καλύψει τις απουσίες ο Ελληνας τεχνικός

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι επιλογές του ήταν ούτως ή άλλως «μετρημένες» λόγω των πολλών απουσιών από τραυματισμούς και τιμωρίες. Ως εκ τούτου ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα μπορούσε παρά να πάρει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του στην αποστολή του κυριακάτικου (20/8, 9.30 μ.μ.) αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Ο Εβρίτης τεχνικός συμπεριέλαβε στο 21μελές γκρουπ των «πράσινων» τόσο τον Αντρές Τσάβες, όσο και τον Ματίας Γιόχανσον, με τον Σουηδό μάλιστα -μολονότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος- να προετοιμάζεται και για «ενδεκαδάτο» ντεμπούτο με το «τριφύλλι», αφού οι επιλογές στα άκρα της άμυνας είναι ελάχιστες (εκτός ο τιμωρημένος Χουλτ στα αριστερά και οι τραυματίες Κουλιμπαλί και Ρέις για τα δεξιά).

Από εκεί και πέρα ο Τσάβες θα καθίσει στον πάγκο στην εκκίνηση του αγώνα, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου, ενώ για πρώτη φορά σε αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος επί της ουσίας θα αποτελέσει από εδώ και πέρα το Νο2 στην ιεραρχία των γκολκίπερ πίσω από τον Βλαχοδήμο.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Ουζουνίδης σκοπεύει να καλύψει τα κενά στα άκρα της άμυνας του «τριφυλλιού» με τους Γιόχανσον δεξιά και Κολοβέτσιο αριστερά, ενώ οι Μολέδο-Κουτρουμπής θα συνθέσουν ξανά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Ζέκα, Κουρμπέλης, με τους Καμπέσας (δεξιά) και Λουντ (αριστερά) να συνθέτουν τα «φτερά» της «πράσινης» επίθεσης.

Σε ότι αφορά το επιθετικό δίδυμο, ο 48χρονος τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού στον Λουτσιάνο (δεν ήταν ικανοποιημένος από τον Άλτμαν στο ματς με την Αθλέτικ), ο οποίος θα παίξει ως «ελεύθερος» πίσω από τον Μολίνς.

Το πρόγραμμα της σαββατιάτικης, τελευταίας προπόνησης των «πράσινων» πριν τον αγώνα με τον Πλατανιά, περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και επιθετική τακτική. Ο Ρέις υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ Βιγιαφάνιες και Κουλιμπαλί προπονήθηκαν ατομικά σε γυμναστήριο και γήπεδο.

Η 21μελής αποστολή για τα Χανιά, αποτελείται από τους: Στιλ, Βλαχοδήμο, Διούδη, Κουτρουμπή, Μολέδο, Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζέκα, Λουντ, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Άλτμαν, Καμπέσας, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο, Μπουζούκη, Πίσπα, Εμμανουηλίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK