Μήνυμα από Σάντσεθ στο twitter

Ο Σέρχιο Σάντσεθ βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την αποχώρησή του από τη Μάλαγα και μήνυμά του στον λογαριασμό του στο twitter, απευθύνθηκε σε όσους τον επικρίνουν για την απόφασή του. Λίγη ώρα αργότερα, τους αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.

Μήνυμα από Σάντσεθ στο twitter

Συγκεκριμένα ο Σάντσεθ δεν επιβεβαίωσε τη μετακίνησή του στην ελληνική ομάδα, ωστόσο πήρε θέση για την κριτική που του ασκείται από ορισμένους, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Τέσσερα χρόνια για να μου πουν τα πράγματα κατάμουτρα και βγαίνουν τώρα οι... γενναίοι Καλώς ή κακώς εγώ πάντα ήμουν στην πρώτη γραμμή! Πάντα!".

Παρ' όλα αυτά, μία ώρα αργότερα, ο Σάντσες έστειλε ένα γράμμα μέσω instagram σε οπαδούς, φίλους, συμπαίκτες, παράγοντες, στο οποίο τους ευχαριστούσε για όλα αυτά που έζησαν τα τέσσερα χρόνια που βρέθηκε στη Μάλαγα:

"Θα μου άρεσε να μπορούσα να ευχαριστήσω τα άτομα κι όχι μόνο τους συμπαίκτες μου, αθλητικά στελέχη, προπονητές ή οπαδούς, αλλά και όλο αυτό τον κόσμο που γέλασε, υπέφερε, έκλαψε, διασκέδασε ή ένιωσε μαζί μου αυτή τη μαγεία και την υπέροχη ιστορία που είχα την ευκαιρία να ζήσω με εσάς μαλαγίστας. Νιώθω ευτυχισμένος που μπόρεσα να αποτελέσω μέρος των καλύτερων στιγμών της Μάλαγα και να ακούω κάθε Κυριακή τη φωνή στο "Ροσαλέδα" τόσο στις καλές, όσο και στις άσχημες στιγμές. Πάντα μεταφέρατε συναισθήματα, ποτέ δεν διαφέρατε κι με αυτό μένω. Με κάνατε να νιώθω τη δόνηση του γηπέδου κάθε φορά που περπατούσα μέσα σε αυτό.

Στους προπονητές, τόσο στον Μανουέλ, όπως κυρίως στον Μπερνάντο, στο Φάμπιο και πρόσφατα στον Χάβι Γκράθια θέλω να δώσω ευχαριστίες για τον τρόπο μεταχείριση, την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για όλα αυτά που μου έμαθαν σε αυτή τη διαδρομή. Θέλω να πω σε όλους τους συμπαίκτες και άτομα που μοιράστηκαν μαζί μου όλα τα ωραία και τα άσχημα αυτά τα τέσσερα χρόνια ότι για μένα ήταν τιμή να ζω μαζί με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και τέτοια άτομα κι όλοι σας μου χαρίσατε μια εμπειρία ζωής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τους ανθρώπους που δεν φαίνονταν, τους φίλους μου, τους φροντιστές του γηπέδου, τους ευχαριστώ για τη φροντίδα και την αντιμετώπιση τόσο στα ωραία όσο και στα άσχημα. Ήταν οι πρώτοι που μου έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσω. Κλείνοντας, αυτό είναι το πρώτο μου γράμμα, αλλά και το τελευταίο μου. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά ΠΑΝΤΑ έδινα ό,τι είχα στους αγώνες για τη Μάλαγα κι αυτό θα με ηρεμεί. Καλή τύχη Μάλαγα, θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου".

Μήνυμα από Σάντσεθ στο twitter

Διαβάστε ακόμη:

Σάντσεθ στη Marca: "Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα"

Από την Αθήνα στο Όστερμπεκ ο Σάντσεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK