Μιλάει με 5 φορ, τελικό «ψηστήρι» για Καμπέσας!

Οι παράλληλες επαφές του Παναθηναϊκού με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μπεργκ και οι πληροφορίες απ’ την Ιταλία για τους ενδοιασμούς που έχει ακόμη ο νεαρός winger απ’ το Εκουαδόρ για να αφήσει το Καμπιονάτο. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να γίνει ακόμη και ταξίδι των «πράσινων» στο Μπεργκαμο για να πειστεί απ’ το προτζεκτ του «τριφυλλιού» ο 20χρονος άσος.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Παράλληλα με τις τελικές διαπραγματεύσεις για τον Λουτσιάνο Νέβες και τις πολύ προχωρημένες συζητήσεις με την Αταλάντα για τον δανεισμό του Μπράιαν Καμπέσας, στον Παναθηναϊκό «δουλεύουν» κάτω από άκρα μυστικότητα και το θέμα του βασικού στράικερ, του παίκτη δηλαδή που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μάρκους Μπεργκ.

Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως ετούτη τη στιγμή δεν υπάρχει ένας ή δύο «βασικοί υποψήφιοι», αλλά ένα γκρουπ, τουλάχιστον πέντε, πολύ καλών επιθετικών για τους οποίους έχει ανάψει το «πράσινο φως» εδώ και αρκετές ημέρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Και με τους πέντε, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή τα τελευταία 24ωρα και διαπραγματεύονται οικονομικούς (και όχι μόνο) όρους, προκειμένου στη συνέχεια να γίνει η τελική σταχυολόγηση, για τον τελικό «εκλεκτό». Ήδη κάποιες περιπτώσεις, έχουν πλέον «καεί» (όπως π.χ. ο Τούρκος Ερντιντς) ή «αποδυναμωθεί» (όπως ο Σέρβος Στόιλκοβιτς), ωστόσο στη λίστα βρίσκονται αρκετοί ακόμη πολύ καλοί επιθετικοί, με τους οποίους ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις. Το θέμα αναμένεται να αρχίσει να μπαίνει σε τελικό στάδιο, μετά την επιστροφή της ομάδας απ’ την Ολλανδία το προσεχές Σάββατο (15/7), με τον Ουζουνίδη να επιλέγει τον τελικό υποψήφιο απ’ αυτούς που θα έχουν προκριθεί (μετά απ’ τις συζητήσεις) στην τελική «πράσινη» λίστα.

ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΠΕΣΑΣ

Σε ότι αφορά τώρα το θέμα του Καμπέσας, το απόγευμα της Δευτέρας οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα απ’ το Εκουαδόρ ανέφεραν πως και ο 20χρονος αριστερός winger της Αταλάντα έχει δώσει το «ΟΚ» για τη μετακίνησή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Νεότερες πληροφορίες του Contra.gr απ’ την Ιταλία ωστόσο, ανέφεραν πως ο Καμπέσας δεν έχει πειστεί ακόμη σε απόλυτο βαθμό. Μετά το εξαιρετικό τουρνουά που έκανε με την U20 του Εκουαδόρ, οι μετοχές του έφτασαν πολύ ψηλά κι ο ίδιος δεν είναι ακόμη απόλυτα βέβαιος για το αν θα έπρεπε να φύγει εκτός Καμπιονάτο, έστω και με μονοετή δανεισμό.

Την ίδια ώρα ωστόσο, η Αταλάντα, που έχει συμφωνήσει επί της ουσίας με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του, πιέζει τον παίκτη να δεχθεί την «πράσινη» πρόταση, για να αδειάσει θέση στους ξένους της και το επόμενο 48ωρο θα είναι καθοριστικό. Δεν αποκλείεται δε, λίαν συντόμως να γίνει ακόμη και ταξίδι ανθρώπου του «τριφυλλιού» στην Ιταλία (ο Καμπέσας ξεκίνησε μόλις την Κυριακή προπονήσεις με την ομάδα του Μπέργκαμο), για να του παρουσιαστεί κι από κοντά το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και να καμφθούν οι όποιοι ενδοιασμοί του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Οι πιθανότητες για να γίνει το deal είναι σημαντικές, ωστόσο το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά την Τετάρτη (12/7) ή την Πέμπτη (13/7) με την τελική απάντηση απ’ την πλευρά του Καμπέσας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK