Μίλησε και με Βρύζα ο Παναθηναϊκός!

Παρά την «σφήνα» του… αυτοπροτεινόμενου Ασάνοβιτς, ο Λυμπερόπουλος εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για τη θέση του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟ, ωστόσο, έγινε «πράσινη» επαφή και με τον άλλοτε διευθυντή του ΠΑΟΚ. Το Contra.gr αποκαλύπτει…

Μίλησε και με Βρύζα ο Παναθηναϊκός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην εύρεση του νέου τεχνικού διευθυντή έχουν επικεντρωθεί οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, με την -υπό κατάρτιση- λίστα των υποψηφίων να «εμπλουτίζεται» σταθερά, εν όψει της τελικής σταχυολόγησης που θα γίνει από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Η επίσκεψη του (αυτοπροτεινόμενου) Αλιόσα Ασάνοβιτς στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ το πρωί της Παρασκευής (16/12) και η συνάντησή του με τον Χρήστο Παναγόπουλο, δεν δείχνει να… διαταράσσει τις ισορροπίες της λίστας.

Το όνομα του «Ασα» προστέθηκε σε πρώτη φάση στη λίστα των υποψηφίων, ωστόσο επί του παρόντος δεν δείχνει να έχει πιθανότητες. Κι αυτό, διότι ο Αλαφούζος προτιμάει ο νέος διευθυντής να είναι Ελληνας και να ξέρει πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο. Γι’ αυτό και διάφορες άλλες περιπτώσεις ξένων που έχουν προταθεί (όπως π.χ. ο πρώην της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς), βρίσκονται πολύ, πολύ χαμηλά στις επιλογές.

Όπως έχουμε επισημάνει, το μεγάλο φαβορί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή είναι (και παραμένει) ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με τον οποίο έχει γίνει αντίστοιχο ραντεβού με τον Παναγόπουλο στη ΠΑΕ και φαίνεται να διαθέτει ένα άκρως «ελκυστικό πακέτο».

Δεν είναι ωστόσο, ο μοναδικός Ελληνας που «βλέπουν» στο Μαρούσι. Καλά πληροφορημένες πηγές του Contra.gr από τη Θεσσαλονίκη, στις περιπτώσεις που απασχολούν τον Παναθηναϊκό είναι και ο άλλοτε διευθυντής (αλλά και πρόεδρος) του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ο οποίος εργάζεται το τελευταίο διάστημα στην Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, έχοντας ευθύνη για το αγωνιστικό. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» έχουν κάνει ήδη επαφή με τον Βρύζα και η περίπτωσή του είναι σ’ αυτές που «παίζουν».

Την τελική απόφαση για τον νέο τεχνικό διευθυντή θα την πάρει ο ίδιος ο Αλαφούζος, που ήδη έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να «χτενίσουν» (και) το σαββατοκύριακο προσεκτικά την αγορά, ώστε να εμπλουτίσουν περαιτέρω τη λίστα. Αυτή θα του παραδοθεί τη Δευτέρα (19/12) οπότε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει με τη σειρά του, για το ποιους θα δει από κοντά, προκειμένου να καταλήξει στον εκλεκτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK