Μολέδο… 2020!

Είναι ο «βράχος» του, ο ηγέτης της άμυνάς του, το μεγαλύτερο «λαχείο» των τελευταίων ετών. Κι ο Παναθηναϊκός θέλει να «δέσει» για πολλά χρόνια τον Ροντρίγο Μολέδο, ετοιμάζοντας πρόταση για διετή επέκταση του συμβολαίου του.

Μολέδο… 2020!

Μέχρι τον Γενάρη και την αξιολόγηση που θα γίνει μέχρι τότε για τις «ανάγκες» του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό «παζάρι», οι διοικούντες το «τριφύλλι», σκοπεύουν να κλείσουν όλα τα «μέτωπα» με τους παίκτες που έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό να κρατήσουν για χρόνια, επεκτείνοντας τα συμβόλαιά τους, όπως ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο Ροντρίγο Μολέδο και ο Ρόμπιν Λουντ.

Κι απ’ τη στιγμή που η διαπραγμάτευση με τον Μάρκους Μπεργκ «κλείδωσε» προ εβδομάδων με ένα εξαιρετικό deal (και θα «σφραγιστεί» και με υπογραφές μετά την επιστροφή του 30χρονου σούπερ σταρ απ’ τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σουηδίας) οι «πράσινοι», θέλουν να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα σε αντίστοιχες συμφωνίες.

Πρώτη απ’ όλες θα «τρέξει» η υπόθεση του «Κούτρου», με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει πάρει πάνω του το θέμα (όπως έκανε σε πολλές περιπτώσεις το περασμένο καλοκαίρι), προκειμένου να «ξεμπλοκάρει» τη διαπραγμάτευση που «κόλλησε» τον τελευταίο μήνα. Τη Δευτέρα (11/10) δε, ο Ιταλός τεχνικός θα μιλήσει εκ νέου Κουτρουμπή, για να καταλήξουν σε μια πρώτη συμφωνία.

Εν συνεχεία σειρά θα πάρει ο Μολέδο, για τον οποίο ( όπως αποκαλύπτει το Contra.gr), η πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να επεκτείνει το συμβόλαιό του, όχι για ένα, αλλά κατά δύο χρόνια, ήτοι να υπογράψει μια νέα συνεργασία με διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2020 (η τρέχουσα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄18).

Οι δε απολαβές του θα περιλαμβάνουν μια πολύ σημαντική αύξηση (βάση της πρότασης που θα του γίνει) και μάλιστα, για το λόγο αυτό θα κληθεί τις επόμενες εβδομάδες στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος μάνατζέρ του (λογικά θα έρθει ο γιος του Χόρχε Μασάδο, Κάιο Μασάρο) για να «τρέξει» η όλη διαδικασία. Και μέσα στο επόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός θέλει να φτάσει σε μια καταρχήν συμφωνία με τον ηγέτη της «πράσινης» άμυνας

Σε ότι αφορά τώρα τον Ρόμπιν Λουντ, τον παίκτη "αποκάλυψη" του εφετινού Παναθηναϊκού, όπως σας έχει αναφέρει εδώ και μέρες το Contra.gr, οι «πράσινοι» έχουν κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα για επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2020. Με τον Φινλανδό να δείχνει απόλυτα θετική διάθεση, για να παραμείνει για χρόνια, περιμένοντας μέσα στις επόμενες εβδομάδες να γίνει η όλη συζήτηση πολύ πιο επίσημη…

News 24/7

24MEDIA NETWORK