ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επαφές του Παναθηναϊκού με τον Μπανανά!

Οι συζητήσεις του Λυμπερόπουλου με την πλευρά του διεθνούς Καμερουνέζου στόπερ που αποχώρησε απ' τον Πλατανιά, το «γόνιμο» έδαφος και η στελέχωση του "πράσινου" ρόστερ, μέσα από τις δυσκολίες. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr και του Κώστα Γουλή.

Η σεζόν είναι ακόμη σε εξέλιξη με τον Παναθηναϊκό να πολεμάει για να αποφύγει (ελέω της πιθανής τιμωρίας του) την τελευταία θέση στα πλέι-οφ (και μαζί την απόλυτη… ανατροπή στον καλοκαιρινό σχεδιασμό του), το διοικητικό τοπίο και η επόμενη μέρα, δείχνουν ακόμη πολύ θολά, ωστόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να συνεχίσει, όσο μπορεί τον προγραμματισμό του.

Ο τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" συνεχίζει αθόρυβα τις επαφές του για τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν και το τελευταίο διάστημα, πέραν των ραντεβού με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται (Ρινάλντι, Βέμερ) είχε συζητήσεις με αρκετούς μάνατζερ και με περιπτώσεις παικτών που έχουν ξεχωρίσει ήδη στον Παναθηναϊκό.

Μία εξ αυτών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr αφορά και τον Γιάγια Μπανανά, ο οποίος αποχώρησε προ ολίγων ημερών απ’ τον Πλατανιά. Ο "Λύμπε" έχει ήδη προσεγγίσει την πλευρά του 26χρονου διεθνούς Καμερουνέζου στόπερ, ο οποίος έλυσε νωρίτερα απ' το προβλεπόμενο το συμβόλαιό του με τους Χανιώτες και καταπώς φαίνεται υπάρχει αρκετά πρόσφορο έδαφος, για να προχωρήσει η υπόθεσή του, παρότι ο παίκτης έχει (φιλολογικό) ενδιαφέρον και από μία αραβική ομάδα.

Ο Μπανανά είναι μία απ' τις περιπτώσεις που εξετάζονται για τους "αντικαταστάτες" του Τελάντερ, ο οποίος δεν πρόκειται να συνεχίσει στο "τριφύλλι" μετά το καλοκαίρι, ενώ πολύ καλή άποψη για την αξία του έχει κι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Longread

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν ανήκει σε κανέναν πια

Από τη μία, αμφιβάλλει αν αυτά που σκέφτεται έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη. Από την άλλη, αμφιβάλλει για το αν υπάρχει λόγος να μοιραστεί αυτά που έχει στο μυαλό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.