Μπεργκ: "Εύχομαι να είμαι εδώ και του χρόνου"

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό, Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο "τριφύλλι" και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Διαβάστε τι ανέφερε για τη συνεργασία με τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Μπεργκ: "Εύχομαι να είμαι εδώ και του χρόνου"
Μπεργκ-Καλτσάς-Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, συντρίβοντας με 6-1 τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το "τριφύλλι" ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 5(!) φορές. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σουηδός επιθετικός μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους "πράσινους" και τη νέα σεζόν.

"Εύχομαι του χρόνου να είμαι εδώ. Αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι χαρούμενος εδώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά εδώ είμαι, φυσικά, μια χαρά", σχολίασε αρχικά.

"Στην αρχή του αγώνα είχα μερικές ευκαιρίες που θα μπορούσα να τις μετατρέψω σε γκολ, άρα είμαι λίγο... απογοητευμένος που δεν σκόραρα περισσότερες φορές".

Σε ό,τι αφορά τον Λέτο και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έδωσε... ασίστ στον Αργεντινό, ο Μπεργκ είπε: "Στο δεύτερο γκολ έψαξα τον Λέτο, ήθελα να του δώσω μία ασίστ. Αλλά ήταν πολύ πίσω... Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, και άξιζε ένα γκολ. Ελπίζω να φυλάξει αυτή την όρεξη που είχε σήμερα για τα πλέι οφ".

Για το γεγονός πως σημείωσε πέντε γκολ, ανέφερε: "Πρώτη φορά πετυχαίνω πέντε γκολ. Το ρεκόρ μου ήταν τέσσερα. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή αρχή. Θέλουμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Να τα πάμε καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 6-1
Δείτε πώς διαμορφώνεται η ειδική βαθμολογία των πλέι οφ
Όλα τα σενάρια των πλέι οφ της Super League

News 24/7

24MEDIA NETWORK