Νέες "στραβές" με Γουακάσο και Ζέκα

Τόση γκαντεμιά μαζεμένη στους πράσινους τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει… σπάσει τα κοντέρ! Νέα θέματα της κακοδαιμονίας στον Παναθηναϊκό, οι Μουμπάρακ Γουακάσο και Κάρλος Ζέκα!

Νέες "στραβές" με Γουακάσο και Ζέκα
guakaso zeca ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πάει… καιρός απ’ την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός κατέβηκε πλήρης σε αγώνα και καταπώς φαίνεται αυτό θα συνεχιστεί και στο κυριακάτικο (2/10) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (6:15 μ.μ.,NS2). Οι νέοι… πονοκέφαλοι για τον Αντρέα Στραματσόνι, ακούν στα ονόματα των Μουμπάρακ Γουακάσο και Κάρλος Ζέκα.

Ο Πορτογάλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατό του κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (1/10) και μετά το πρόγραμμα έκανε μίνι θεραπεία. Ο ίδιος πάντως ήταν καθησυχαστικός και μιλώντας στο ξενοδοχείο στους συμπαίκτες του έλεγε πως « …θα είμαι έτοιμος» και λογικά θα είναι διαθέσιμος για τον «Στράμα».

Αντίθετα, πιο σοβαρό είναι το «θέμα» του Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος γύρισε το πόδι του προς το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (λόγω της πολύ κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο χλοοτάπητας του «Γ. Καλαφάτης») και ένιωθε και το Σάββατο έντονες ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ο Στραματσόνι τον συμπεριέλαβε πάντως στην 20μελή αποστολή και θα περιμένει και την αυριανή μέρα για να δει την κατάστασή του και να κρίνει αν θα τον διατηρήσει στη 18άδα ή θα τον αποκλείσει. Το ενδεχόμενο πάντως να ξεκινήσει βασικός, είναι (με τα υπάρχοντα δεδομένα) απίθανο κι ως εκ τούτου τη θέση στο αριστερό «φτερό» του «πράσινου» 4-2-3-1 θα την πάρει ο Λουντ.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται να δώσει... ανάσες στον Λεντέσμα και να τον κρατήσει στον πάγκο ως έξτρα επιλογή, ξεκινώντας ως «6άρι» στον άξονα τον Κουτρουμπή. Κάτι που σε μεγάλο βαθμό, δείχνει και η επιλογή του να πάρει στην αποστολή και τους πέντε στόπερ που έχει στη διάθεσή του. Κι επ’ αυτού ωστόσο, ο «Στράμα» θα αποφασίσει οριστικά λίγες ώρες πριν απ’ το ματς με την ομάδα της Αρκαδίας. Στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά την προπόνηση του Σαββάτου ο Ιταλός τεχνικός συμπεριλήφθηκαν οι Στιλ, Οδ. Βλαχοδήμος, Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Χουλτ, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Σάμπα, Μαρινάκης, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα, Ρινάλντι.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μέστο, Λέτο, Τελάντερ, ο ανέτοιμος Μπουμάλ κι ο Στάικος, που ταλαιπωρείται ακόμη από αμυγδαλίτιδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK