Νέοι μπελάδες για τον Παναθηναϊκό μέσω της ΕΕΑ

Οι εταιρείες "GREENPARK ΕΠΕ" και "GREENSCAPE ΑΕ" κατέθεσαν αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για οφειλές! Ανάσα δυο εβδομάδων για τους "πράσινους".

Όπως ενημέρωσε και επίσημα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, δυο εταιρείες (GREENPARK ΕΠΕ και GREENSCAPE ΑΕ) στις οποίες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα, έκαναν αίτηση με σκοπό να καταπέσει η εγγυητική επιστολή των "πράσινων".

Το αίτημα τους πήρε αναβολή μέχρι τις 19/10 και ταυτόχρονα δόθηκε μία ανάσα στο "τριφύλλι" μέχρι να βρει χρήματα.

Θυμίζουμε πως η υπόθεση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου οδεύει προς το τέλος της, με τον παίκτη να φεύγει για την Πορτογαλία, όπως σας ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης το Contra.gr, και να φέρνει στα ταμεία 1.700.000€ άμεσα.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.