Ένα βήμα απ’ την επιστροφή ο Νταμπίζας!

Οι προχωρημένες επαφές του Νίκου Νταμπίζα με τον ίδιο τον Αλαφούζο, ο "πάγος" που… έσπασε απ’ το περασμένο καλοκαίρι, ο νέος κύκλος συζητήσεων στο περιθώριο του ματς με την Κέρκυρα και το τελικό "ΟΚ" του "Ντάμπι" που μένει για να αναλάβει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Ένα βήμα απ’ την επιστροφή ο Νταμπίζας!
dabizas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία (πολύ) μεγάλη "επιστροφή" είναι πλέον προ των… πυλών στον Παναθηναϊκό! Περίπου 3 χρόνια και 4 μήνες, μετά το "διαζύγιό" του με τους "πράσινους", ο Νίκος Νταμπίζας είναι πλέον ένα… βήμα απ’ το μεγάλο comeback στο "τριφύλλι", προκειμένου να αναλάβει εκ νέου τη θέση του τεχνικού διευθυντή!

Ο… κύβος ερρίφθη και ο πλέον επιτυχημένος (βάσει αποτελεσμάτων σε σχέση με τα "εφόδια" που είχε, διαχείρισης και συνολικού πλάνου) τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού επί ημερών Αλαφούζου, (προ)ετοιμάζεται για να γυρίσει στο Κορωπί . Και μάλιστα… άμεσα!

Ο 45χρονος, παλαίμαχος στόπερ έχει εδώ κι αρκετές εβδομάδες αρκετά προχωρημένες συζητήσεις με τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, για να αναλάβει εκ νέου την παλιά του θέση. Και το γεγονός ότι έχει μιλήσει online με τον Αλαφούζο, σαφώς κι έχει τη… σημασία του, αφού οι σχέσεις τους για πολλούς και διάφορους λόγους είχαν φτάσει σε έσχατο σημείο το καλοκαίρι του ’14, καταλήγοντας εντέλει στον "χωρισμό" της 11ης Νοεμβρίου του ίδιου έτους. Ένα απ’ τα μεγαλύτερα σφάλματα του Αλαφούζου, το οποίο στην πορεία (όπως φάνηκε) "πλήρωσε" πολλάκις, αλλάζοντας πάμπολλες φορές πλάνα, σχέδια και πρότζεκτ χωρίς αποτέλεσμα στον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως απ’ το περασμένο καλοκαίρι, υπήρξαν "γέφυρες" ανάμεσά τους από τρίτα πρόσωπα κι από τότε η σχέση τους αποκαταστάθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ο νέος κύκλος συζητήσεων ανάμεσά τους άνοιξε εκ νέου στις 20 Ιανουαρίου, στο περιθώριο του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα και πλέον οι επαφές ανάμεσα στον Νταμπίζα και τον Αλαφούζο έχουν φτάσει στο… όριο της συμφωνίας. Σε σημείο που το μόνο που μένει πλέον, είναι το τελικό "ΟΚ" του "Ντάμπι". Και εάν δεν υπάρξει κάποια… σούπερ ανατροπή-έκπληξη, ο Νταμπίζας –που είναι πλέον και κάτοχος πτυχίου στο Sports Management της UEFA απ’ τις 20 Νοεμβρίου- θα αναλάβει ξανά τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού μέσα στο επόμενο δεκαήμερο!

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΣΕΘ

Ακόμη ένα οικονομικό "βάσανο" ετοιμάζεται να… χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού. Η μη τήρηση του διακανονισμού που είχε κάνει ο Σέρχιο Σάντσεθ με τους "πράσινους" το καλοκαίρι του ‘16 όταν έλυσε το συμβόλαιό του, οδηγεί πλέον τον Ισπανό αμυντικό σε κίνηση προσφυγής κατά του Παναθηναϊκού. Το ποσό που οφείλεται στον Σάντσεθ (που αγωνίζεται πλέον στην Εσπανιόλ) φτάνει τις 600.000€ και το τρομερά… οξύμωρο είναι πως είχε στα χέρια του προσωπικές επιταγές απ’ τον Αλαφούζο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK