Ο Α. Γεωργιάδης για τον Παναθηναϊκό: "Νοικοκύρης ο Αλαφούζος"

Θέση υπέρ του Γιάννη Αλαφούζου πήρε ο Αδωνις Γεωργιάδης με ποστάρισμά του στα social media για ότι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό τις τελευταίεες ώρες. Δείτε τι έγραψε.

Η Ειδική Διαρκής Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Καμμένο, για θέματα αρμοδιότητάς του. Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Η Ειδική Διαρκής Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Καμμένο, για θέματα αρμοδιότητάς του. Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό και εξέφρασε τη θετική του αποτίμηση για τη θητεία του Γιάννη Αλαφούζου στην ηγεσία της ΠΑΕ.

Τι πιστεύει το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το καθεστώς της πολυμετοχικότητας αλλά και την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ολα σε μία ανάρτηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK