Ο Αλαφούζος "δείχνει" Παούνοβιτς

Φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι ο κόουτς της Κ20 της Σερβίας, Βέλικο Παούνοβιτς, και ο Γιάννης Αλαφούζος "έδειξε" τις διαθέσεις του ακολουθώντας τον στο twitter!

Ο Αλαφούζος "δείχνει" Παούνοβιτς
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι ο προπονητής της Κ20 Σερβίας, Βέλικο Παούνοβιτς. Ο 38χρονος κόουτς που δεν έχει εργαστεί μέχρι πρότινος σε κάποιο σύλλογο, έχει ως παράσημο την κατάκτηση του Μουντιάλ Κ20 με την εθνική της Σερβίας και θεωρείται από τους ανερχόμενους στο χώρο.

Το κασέ του είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού, ενώ το γεγονός πως ξέρει να δουλεύει με νεαρά παιδιά αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας. Αρέσει φυσικά και στον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ αν κρίνουμε από τις... ενέργειες του στο twitter τότε ο Παούνοβιτς αναμένεται να "κλείσει" άμεσα!

Τι εννοούμε με αυτό; Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει καλή σχέση με τα social media ακολούθησε πριν λίγη ώρα τον Σέρβο κόουτς στο twitter δείχνοντας πως έχει αρχίσει το "φλερτ" μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Αλαφούζος "δείχνει" Παούνοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό... δεν έχει επόμενη μέρα

ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK