Αλαφούζος: "Πορεία πρωταθλητισμού"

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στο Κορωπί, με τους παίκτες να ειδοποιούνται ενώ γευμάτιζαν, ότι θα έπρεπε να παραμείνουν στο προπονητικό κέντρο, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Τάκης Φυσσας, μετέβησαν για να τους μιλήσουν. Διαβάστε όσα είπε ο πρόεδρος του "τριφυλλιού".

Αλαφούζος: "Πορεία πρωταθλητισμού"
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Η πρωινή προπόνηση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής, οι ποδοσφαιριστές αναλώθηκαν σε ασκήσεις στο γυμναστήριο και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ειδοποιήθηκαν ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς μετά το γεύμα.

Ο λόγος ήταν η επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στις προπονητικές εγκαταστάσεις του "τριφυλλιού", έχοντας στο πλευρό του τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Τάκη Φύσσα, με στόχο να μιλήσουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η συνάντηση, στην οποία συμμετείχε κι ο γιατρός της ομάδας, Μπάμπης Χαραλαμπίδης. Ο κ. Αλαφούζος έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, αποδίδοντας σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα. Αυτό που ζήτησε είναι η άμεση ανατροπή των δεδομένων ώστε να πραγματοποιηθεί μία πορεία πρωταθλητισμού.

Κατά τα άλλα, οι Λαγός και Κλωναρίδης φαίνεται να τίθενται στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και των συνεργατών του, αν και με σιγουριά θα πρέπει να περιμένουμε την αυριανή προπόνηση για να διαπιστώσουμε εάν θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Συνεχής ενημέρωση...

Διαβάστε ακόμη:

Δημήτρης Κριτής: Τα ίδια Μιχαλάκη μου, τα ίδια Μιχαλιό μου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Εσιέν θετικός σε αλκοτέστ!

Η απάντηση του Παναθηναϊκού για Εσιέν

Ο Αλαφούζος στο Κορωπί για να μιλήσει στους παίκτες

Προπονήθηκε κανονικά ο Εσιέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK