Ο Αλαφούζος βάζει ακόμα 5.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Ακόμη 5.000.000 ευρώ αναμένεται να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Αλαφούζος βάζει ακόμα 5.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι έχει ενισχύσει τα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με 23.000.000 ευρώ, μιλώντας στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ωστόσο αυτά δεν φαίνεται να είναι τα τελευταία χρήματα που βάζει στην ομάδα.

Ο πρόεδρος των "πρασίνων", εξάλλου, είχε προαναγγείλει τη συνέχιση της χρηματοδότησης, τουλάχιστον μέχρις ενός σημείου, και σύμφωνα με ρεπορτάζ των εφημερίδων " Goal News" και " Πράσινη", αυτό θα συμβεί μέχρι τέλους της τρέχουσας σεζόν.

Η χρηματοδότηση από πλευράς Αλαφούζου αναμένεται να φτάσει τα 5.000.000 ευρώ και σύμφωνα με τον Τύπο, δεν θα αφορά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που βρίσκεται εν εξελίξει. Τα χρήματα θα γεμίσουν τα ταμεία είτε μέσω νέας ΑΜΚ μέχρι τον Μάιο είτε με κάποια άλλη μέθοδο.

Το βέβαιο είναι πως πρόκειται για ένα απαραίτητο ποσό για να καλυφθούν δίχως κωλυσιεργίες όλοι οι διακανονισμοί οφειλών με ποδοσφαιριστές και οι ρυθμίσεις με το Δημόσιο, καθώς και για να μειωθούν ακόμη περισσότερο τα χρέη.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει εντός monitoring της UEFA και δεν έχει περιθώριο να αφήσει ανοιχτές υποχρεώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού θα υπάρξει κίνδυνος με την αδειοδότησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αλαφούζος: "Έχω βάλει 23 εκ. και κάποιοι με λένε Αφραγκούζο!"

Οδηγίες για τις εκλογές της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK