Ο Δώνης απάντησε για τον Παναθηναϊκό στον Sport24 Radio 103.3

Ο Sport24 Radio 103,3 επικοινώνησε με τον Γιώργο Δώνη, προπονητή της Αλ Ζαρζάχ και ο Έλληνας τεχνικός πήρε θέση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ελλάδα για τη τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Δώνης απάντησε για τον Παναθηναϊκό στον Sport24 Radio 103.3

Μία μέρα μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να συνεχίσει με τον Αντρέα Στραματσόνι στη τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος δεν έχει ομάδα και ο Γιώργος Δώνης, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με την Αλ Ζαρζάχ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι με τον Ζιλμπέρτο Σίλα να συνεχίζει το "σαφάρι".

Ωστόσο οΧρήστος Μπάλλος για λογαριασμό του Sport24 Radio 103,3 επικοινώνησε με τον Γιώργο Δώνη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο!

"Δεν μου αρέσει να απαντάω σε υποθετικά σενάρια. Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή και σέβομαι τους συναδέλφους μου. Η ομάδα μου έχει εμένα προπονητή και επίσης σέβομαι το μεγάλο συμβόλαιο που έχω υπογράψει και το πρότζεκτ που έχω να φέρω εις πέρας.

Έχω συμβόλαιο έως το 2018. Μεγάλωσα στον Παναθηναϊκό και το σέβομαι αυτό, αλλά σέβομαι και την ομάδα μου", ήταν η απάντηση του 47χρονου προπονητή, στα σενάρια που από το πρωί της Τρίτης (08/11) έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Τέλος όταν τον ρωτήσαμε σε περίπτωση που γίνει…. ντόμινο αν καλοβλέπει τη τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης απάντησε, "δεν θεωρώ σοβαρό να απαντάω σε αυτά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK