Ο Δώνης έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στους οπαδούς

Λίγο μετά τη φιλική επικράτηση του Παναθηναϊκού με 2-0 επί του Λεβαδειακού, ο Γιώργος Δώνης έστειλε μήνυμα στους οπαδούς δίνοντας παράλληλα υπόσχεση για την ανταγωνιστικότητα των "πρασίνων".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρουσιάζοντας σαφώς καλύτερο πρόσωπο σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια του με Ομόνοια και ΑΕΛ, ο Παναθηναϊκός επιβληθηκε 2-0 του Λεβαδειακού στο φιλικό των δύο ομάδων το βράδυ του Σαββάτου στην Καλλιθέα και πλέον μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στη φετινή Super League με αντίπαλο την Ξάνθη στα "Πηγάδια".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο "υπέρβασης" μέσω κάποιας μεταγραφής με δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα στους οπαδούς να αγκαλιάσουν την προσπάθεια των παικτών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΩΝΗ:

Μιλήσατε για υπέρβαση, έχετε επικοινωνία εσείς και ο κύριος Νταμπίζας με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ που σας δείχνει ότι μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω; Υπάρχει διάθεση να μπουν περισσότερα λεφτά γι' αυτή τη μεταγραφή;

"Ναι, υπάρχει. Υπάρχει επικοινωνία και πρόθεση. Κοιτάμε για κάποια ονόματα, που νομίζω ότι αν τα καταφέρουμε, θα φέρουμε μεγαλύτερη συσπείρωση στον κόσμο. Θα δει κι ο κόσμος λίγο διαφορετικά τα πράγματα, γιατί γενικώς σαν άνθρωπος αυτή την γκρίνια και αυτή τη μαυρίλα θέλω να τη διώχνω από μπροστά μου και να βλέπω αισιόδοξα".

Με τα τωρινά δεδομένα, ποιος είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού;

"Εσείς θέλετε να το δείτε βαθμολογικά. Ούτε εμείς μπορούμε να ξέρουμε τώρα πώς θα αντιδράσει η ομάδα κάτω από την πίεση του αποτελέσματος. Δεν πρέπει να το δούμε μακροπρόθεσμα, όπως στο παρελθόν. Βασικό είναι να δείχνει χαρακτήρα η ομάδα, ακόμη κι όταν δεν είναι καλή, να παίρνει το αποτέλεσμα. Αν μέσα από αυτή τη διαδικασία, προοδεύουμε θα αναθεωρούνται οι στόχοι μας".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Βγάζετε μια αισιοδοξία που εμείς απ έξω δεν την βλέπουμε, και βάσει αποτελεσμάτων. Από που πηγάζει; Από τη δουλειά μέσα στο Κορωπί;

"Πηγάζει από το θέμα πως έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια. Υπάρχει πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, παίκτες με τεχνικό τιμ, με τον κ. Νταμπίζα και τον κ. Σαραβάκο. Όλοι όσοι δουλεύουν για εμάς. Αν μπορούσε ο κόσμος να δει πως λειτουργεί η ομάδα κάθε μέρα στο Κορωπί, θα άλλαζε γνώμη. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του ρόστερ, λόγω των γνωστών προβλημάτων, αλλά με το πώς λειτουργεί η ομάδα. Η ομάδα λειτουργεί ως πολύ μεγάλη ομάδα. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα το διατηρήσουμε σε μια δύσκολη χρονιά, για να έχουμε μια καλή βάση για το μέλλον".

Εσείς κόουτς, στον κόσμο, που είναι απογοητευμένος, κυρίως όσων έχουν γίνει διοικητικά, τι έχετε να πείτε εν όψει της νέας χρονιάς;

"Εγώ θέλω όλους τους Παναθηναϊκούς ενωμένους. Δεν μπορώ να ξεχωρίζω ούτε την ομάδα του ποδοσφαίρου, ούτε του μπάσκετ, ούτε τον Ερασιτέχνη, ούτε τη δική μας διοίκηση. Για μένα, ο Παναθηναϊκός είναι ένας. Κι επειδή ξέρω την ποιότητα του κόσμου του Παναθηναϊκού και είμαι σίγουρος ότι όλοι αγαπάνε την ομάδα, πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει και θα καταλάβει κάποια πράγματα. Εμείς από την αγωνιστική πλευρά, θα παλέψουμε. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι θα είναι δύσκολη η χρονιά, αλλά δεν πρέπει να κοιτάει ο κόσμος το δέντρο, αλλά το δάσος. Ο Παναθηναϊκός θα γίνει όπως τον ονειρευόμαστε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK