Ο Δώνης καλεί Σίλντενφελντ στον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη θέλει να αποκτήσει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ανοίγοντας το δρόμο για την έλευση κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι αρνητικοί οι "πράσινοι".

Ο Δώνης καλεί Σίλντενφελντ στον ΑΠΟΕΛ

Ο Γιώργος Δώνης έχει σε εκτίμηση τον Γκόρντον Σίλντενφλεντ από τη συνεργασία τους στον ΠΑΟΚ και έχει ζητήσει από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ την απόκτηση του Κροάτη διεθνούς αμυντικού. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ήδη επαφές του ΑΠΟΕΛ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη.

Οι "πράσινοι" δεν είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία του Σίλντενφελντ και δεν είναι αρνητικοί στο να διακόψουν τώρα το δανεισμό του από τη Ντιναμό Μόσχας, γλιτώνοντας περίπου 200 χιλιάδες ευρώ μέχρι το καλοκαίρι. Ασφαλώς ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να τα βρει και με τους Ρώσους και ενδεχόμενη αποχώρηση του Κροάτη, ανοίγει το δρόμο για την έλευση κεντρικού αμυντικού στο "τριφύλλι" στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από την Κύπρο επιβεβαιώνεται ότι ο Σίλντενφελντ είναι ο πρώτος στόχος του ΑΠΟΕΛ και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι στελέχη του βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Μήπως δεν ήταν τυχαίο που ο Νταμπίζας είχε αφήσει ανοιχτό παράθυρο για στόπερ στην παρουσίαση του Πέτριτς;

News 24/7

24MEDIA NETWORK