Ο Κουλιμπαλί και ο Γουακάσο για 11άδα

Oι απώλειες των Λέτο, Βιγιαφάνιες και Χουλτ αναγκάζουν τον Στραματσόνι να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Παναιτωλικό. Που θα παίξει ο Κουλιμπαλί γιατί θα προφυλαχθεί ο Χουλτ, γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού βρίσκεται η Θέλτα.

Μία τριάδα σοβαρών απουσιών έχει να αντιμετωπίσει ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Τον Λέτο ο Ιταλός τεχνικός τον ξεχνά για τις επόμενες 15-20 ημέρες αφού ο Αργεντινός έχει υποστεί τράβηγμα. Πιο αναλυτικές εξετάσεις θα κάνει την Παρασκευή.

Ο Χουλτ από την πλευρά του σε όποια κατάσταση και αν είναι αναμένεται να προφυλαχθεί από τον προπονητή ενόψει του ευρωπαϊκού ματς με τη Θέλτα. Ετσι στα αριστερά της άμυνας αναμένεται να παίξει ο Κουλιμπαλί και στα δεξιά να επιστρέψει ο Μέστο. Υπάρχει και η λύση του Γουακάσο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τη Θέλτα.

Για τον Βιγιαφάνιες η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή. Ακόμα και αν προλάβει ο Αργεντινός πάντως, δύσκολα θα παίξει από την αρχή στο Αγρίνιο κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Στραματσόνι δεν έδειξε ενδεκάδα καθώς χρησιμοποίησε μπερδεμένα σχήματα. Θα γίνει πιο...σαφής το Σάββατο.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.