Ο Κουρμπέλης... τρέλανε ένα παιδάκι, χωρίς καν να του δώσει τη φανέλα του!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης κατάφερε να κάνει ευτυχισμένο ένα παιδί με μία του ενέργεια. Κι όχι... Δεν του έδωσε τη φανέλα του.

Οι ποδοσφαιριστές τελικά έχουν το... μαγικό κουμπί να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο. Δεν είναι μόνο οι νίκες και οι πορείες στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως, και στις... μαύρες μέρες μπορεί κάτι να συμβεί που θα κάνει ευτυχισμένο έναν άνθρωπο.

Μία τέτοια περίπτωση παρουσιάστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο κάπτεν των "πράσινων" είχε δώσει ήδη τη φανέλα του και ένας πιτσιρικάς τον πλησίασε για να του τη ζητήσει. Εμφάνιση, όμως, δεν υπήρχε οπότε έπρεπε να βρεθεί τρόπος για να μην φύγει ο μικρός με σκυμμένο το κεφάλι.

Και βρέθηκε...

Ο αρχηγός, έβγαλε το περιβραχιόνιο του και το δώρισε στον μικρό του θαυμαστή ο οποίος το άρπαξε και άρχισε να τρέχει μ' ένα πλατύ χαμόγελο! Πανέμορφη στιγμή στη Λεωφόρο.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.