Ο Λουντ φέρνει πρόταση και κουνάει μαντήλι...

Ο Ρόμπιν Λουντ διαμήνυσε μέσω του ατζέντη του ότι μπορεί να φέρει άμεσα πρόταση (από την Αγγλία) και να αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο από τον Παναθηναϊκό. Τι συζητήθηκε.

Ο Λουντ φέρνει πρόταση και κουνάει μαντήλι...

Η συνάντηση του Αγγλου ατζέντη του Ρόμπιν Λουντ με τον (άτυπο τεχνικό διευθυντή) Ντίνο Διαμαντόπουλο είχε τα σχεδόν αναμενόμενα αποτελέσματα.

Το μέλλον του Φινλανδού μέσου βρίσκεται, σε κάθε περίπτωση, εκτός Παναθηναϊκού. Η πλευρά του παίκτη αρνήθηκε διακριτικά την πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του Λουντ (με προοπτική να πωληθεί σε καλύτερη τιμή στο άμεσο μέλλον) και συζητά μεταγραφή όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός μετέφερε επίσης στην πλευρά του παίκτη το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης (του Ρικάρντο Σα Πίντο) όμως και αυτό δεν...ενθουσίασε ακριβώς τον Αγγλο ατζέντη.

Ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Λουντ έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ (από αυτές μάλιστα που έχουν στόχους) και γι' αυτό το λόγο ο ατζέντης ζήτησε μία διορία για να φέρει την επίσημη πρόταση για τον πελάτη του.

Από αυτό το ντιλ, εφόσον η υπόθεση προχωρήσει, ο Παναθηναϊκός μπορεί να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό μεταξύ 300 και 400 χιλιάδων ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK