Ο Λυμπερόπουλος σε ρόλο "πυροσβέστη"

Η Λεωφόρος μύριζε... μπαρούτι μετά την ισοπαλία κόντρα στον Λεβαδειακό και ο Νίκος Λυμπερόπουλος αντιλαμβανόμενος την αγανάκτηση των οπαδών, προσπάθησε να τους ηρεμήσει. "Δεν πάει άλλο", του είπαν. Τι απάντησε ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αποκαρδιωτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι και το "Χ" κόντρα στον Λεβαδειακό δεν προκαλεί, πλέον, καμία έκπληξη. Βέβαια, για τους φίλους του "τριφυλλιού" αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, αφού έχουν υψηλές απαιτήσεις από τους παίκτες που φορούν τα πράσινα.

Έτσι, με το σφύριγμα της λήξης, περίπου 100 οπαδοί κινήθηκαν προς τους παίκτες με σκοπό να τους τα... ψάλλουν. Τότε η Νίκος Λυμπερόπουλος, που είχε καταλάβει τις διαθέσεις τους, πρόλαβε το κακό και άνοιξε διάλογο μαζί τους.

"Νίκο δεν πάει άλλο. Εσύ δεν φταις, αλλά δεν πάει άλλο. Δεν θέλουμε να καείς κι εσύ, αλλά πρέπει κάτι να γίνει", του είπαν με τον Λύμπε να απαντά:

"Πρέπει να έχετε υπομονή. Σας θέλουμε δίπλα μας, όχι απέναντι μας. Ότι βλέπετε αυτό είναι. Παραπάνω τα παιδιά δεν μπορούν, αφού υπάρχει πρόβλημα και στη φυσική κατάσταση και στην ψυχολογία των περισσότερων.

Τώρα είναι που χρειάζεται υπομονή από όλους. Πάμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να κάνουμε δυο πράγματα, σας θέλουμε δίπλα μας. Το πιο εύκολο είναι να είμαστε ο ένας απέναντι από τον άλλο".

Οι οπαδοί απάντησαν: "Εμείς δεν θέλουμε τέτοια πράγματα, αλλά είναι άνιωθοι. Δημόσιοι υπάλληλοι".

Τέλος ο Λύμπε, είπε: "Εγώ σας σέβομαι, για αυτό κι ήρθα μόνος μου να σας μιλήσω. Αν διαλυθούμε, αυτό θα είναι το πιο εύκολο. Θα είναι αυτό που θέλουν οι αντίπαλοί μας. Χρειάζεται υπομονή και εγώ πιστεύω ότι θα μεγαλώσουμε ξανά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκαλύψεις Ουζουνίδη για Ισάκ και Κλωναρίδη  
Ουζουνίδης: "Δική μου η ευθύνη, θα αλλάξουν πολλά..."  
Το… παναθηναϊκό σύνδρομο του πρώτου ημιχρόνου  
ΓΚΕΛΑ: Δεν σηκώνει κεφάλι ο Παναθηναϊκός!  

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...