Ο μαχητής Στάικος έλαβε την ανταμοιβή του

Η δεύτερη επέκταση απ' το γκρουπ των "μικρών" επαγγελματιών του Παναθηναϊκού, η επιβράβευση και η εμπιστοσύνη στον Στάικο που ξεπέρασε τα σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετώπισε και είναι εδώ. Τον ακολουθεί ο Ευαγγέλου. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Ο μαχητής Στάικος έλαβε την ανταμοιβή του
INTIME SPORTS

Οι επεκτάσεις των συμβολαίων των νεαρών παικτών του Παναθηναϊκού που αποτελούν ήδη σταθερά μέλη της πρώτης ομάδας κι επί της ουσίας είχαν αποφασιστεί εδώ κι αρκετές μέρες απ' τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη, συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης (6/6) με τον Πασχάλη Στάικο να "δένει" το μέλλον του με το "τριφύλλι" έως το 2020.

Ο 20χρονος Δραμινός μέσος πήρε τη… σκυτάλη απ' τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος είχε υπογράψει στα τέλη της περασμένης εβδομάδας νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με το "τριφύλλι" κατά δύο χρόνια (έληγε το 2018). Το απόγευμα της Τρίτης ήρθε η σειρά του Στάικου, ο οποίος κλήθηκε απ' τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού ένα χρόνο πριν τη λήξη (και) του δικού του συμβολαίου, επεκτείνοντάς το κατά δύο σεζόν με μια μικρή αύξηση (ως επιβράβευση) στις απολαβές του.

Ό,τι καλύτερο για ένα απ' τα τελευταία, ατόφια ταλέντα της Ακαδημίας του "τριφυλλιού", που ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από σοβαρά θέματα υγείας την τελευταία διετία, αλλά έδειξε τεράστια ψυχή και χαρακτήρα ξεπερνώντας τις δυσκολίες. Και πλέον είναι έτοιμος ν' αρπάξει απ' τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα του δώσει απ' την προετοιμασία ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να καλύψει τον χρόνο που… έχασε και να διεκδικήσει τη θέση του και το ρόλο του μέσα στην ομάδα.

Δεν είναι τυχαίο πως άπαντες στο "Γ. Καλαφάτης" θεωρούν πως εάν ο νεαρός μέσος δεν περνούσε όλη αυτή την ταλαιπωρία τα δύο τελευταία χρόνια, ετούτη τη στιγμή θα ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας. Ακόμη κι έτσι όμως ο Πασχάλης (απ' τις "αδυναμίες" του Ουζουνίδη) είναι ΕΔΩ κι ο Παναθηναϊκός έδειξε πόσο πολύ πιστεύει σ’ αυτόν με ένα νέο συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ ήρθε λίγο πριν τις 9 μ.μ. το βράδυ της Τρίτης, με το τελευταίο σκέλος της να είναι ενδεικτικό της εμπιστοσύνης με την οποία περιβάλλει τον Δραμινό μέσο. " Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Πασχάλη Στάικου έως τον Ιούνιο του 2020. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2009, διατέλεσε αρχηγός των ομάδων μικρότερων ηλικιών και την τελευταία διετία αποτελεί στέλεχος της επαγγελματικής ομάδας. Το Τριφύλλι στηρίζει και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον Πασχάλη¨" .

ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Επόμενος της… λίστας των νεαρών επαγγελματιών είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου. Και το δικό του συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι "πράσινοι" θέλουν να τον δεσμεύσουν από τώρα, αφού ειδικά την σεζόν που έρχεται -μετά τα εξαιρετικά δείγματα γραφής που άφησε πίσω του φέτος- αναμένεται να πάρει πάρα πολλές ευκαιρίες στα "πράσινα" μετόπισθεν.

Οι συζητήσεις με την πλευρά του έχουν προχωρήσει και μολονότι ακόμη δεν έχει προκύψει συμφωνία (υπάρχουν ένα-δυο ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν), υπάρχει αισιοδοξία πως τις επόμενες ημέρες θα "κλειδώσει" και η δική του παραμονή στον Παναθηναϊκό έως το 2020.

News 24/7

24MEDIA NETWORK