Ο Μολέδο αποφασίζει μετά το ραντεβού!

Η συνάντηση του Βραζιλιάνου "βράχου" με τον Διαμαντόπουλο, η έκβαση της οποίας θα καθορίσει τον επόμενο... σταθμό της καριέρας του και τα δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι.

Ο Μολέδο αποφασίζει μετά το ραντεβού!
Μολέντο EUROKINISSI

Ιντερνασιονάλ ή Τουρκία; Με... λίγα λεφτά ή με κάτι παραπάνω (ήτοι πρόταση άνω των 500.000 ευρώ), αλλά πολύ... μακριά απ' την πραγματική αξία του, λόγω του συμβολαίου που λήγει σε 6 μήνες και βεβαίως ελέω της θλιβερής, οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στον Παναθηναϊκό;

Το μέλλον του Ροντρίγο Μολέδο είναι αυτή τη στιγμή ένα απ' τα πιο "hot" ζητήματα για τους "πράσινους", οι οποίοι "ακροβατούν" πάνω σε λεπτές ισορροπίες, με στόχο να έχουν το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος από τον Βραζιλιάνο στόπερ, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στο "τριφύλλι", θ' αποχωρήσει μέσα τις επόμενες ημέρες.

Το... μαχαίρι και το καρπούζι είναι πλέον στην πλευρά του Μολέδο, ο οποίος επέστρεψε από τη Βραζιλία και πήγε κανονικά στο "Γ. Καλαφάτης". Πλέον αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για ν' αξιολογήσουν όλα τα δεδομένα και να... αποφασίσει.

Τι ισχύει μέχρι στιγμής:

- Η Ιντερνασιονάλ έχει κάνει όντως κουβέντα μαζί του, έχει προετοιμάσει δεύτερη πρόταση και είναι διατεθειμένη, αφενός να ανέβει ελαφρώς στα "φιξ" χρήματά της προς τον Παναθηναϊκό (από 260.000 σε 300.000 ευρώ) αφετέρου να καλύψει η ίδια τα οφειλόμενα προς τον 30χρονο στόπερ.

Τι του οφείλουν οι "πράσινοι"; Το ποσό των 52.500 ευρώ, που αντιστοιχεί στο 60% της δόσης Οκτωβρίου (το υπόλοιπο που υπάρχει σε όλους τους παίκτες), ενώ στις 31/12 λήγει και η δόση Δεκέμβρη, ύψους 87.500 ευρώ. Στο σύνολο δηλαδή, σε λίγα 24ωρα, ο Παναθηναϊκός θα οφείλει 140.000 ευρώ προς τον Μολέδο, που μαζί με την εφορία φτάνουν τις 254.000 ευρώ.

Με απλά λόγια, αν "τρέξει" το "σενάριο Ιντερνασιονάλ", ο Παναθηναϊκός (που προσπαθεί να ανεβάσει κατά 100-150.000 ευρώ τα "φιξ" χρήματα που δίνουν οι Βραζιλιάνοι) θα έχει "όφελος" περίπου 550.000 ευρώ. Το μεγάλο ντεσαβαντάζ ωστόσο, της "Ίντερ" είναι τα χρήματα που είναι σε θέση να προσφέρει στον Μολέδο, που δεν ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ, τη στιγμή που ο ίδιος ήθελε περίπου 700.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά οι Βραζιλιάνοι εκτιμούν πως η Ιντερνασιονάλ εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο και πως σε προφορικό επίπεδο, είναι πολύ κοντά με τον "Ρόντρι".

- Το δεύτερο "δυνατό "σενάριο" έρχεται από την Τουρκία. Από το περασμένο Σάββατο (23/12), ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί τρεις προτάσεις από ομάδες της γειτονικής χώρας για τον Μολέδο. Δύο επίσημες από την Τραμπζονσπόρ και την Γκεντσλερμπιρλιγκί και μία λίγο πιο "διερευνητική" από την Αντάλιασπορ.

Ειδικά με την Τραμπζονσπόρ υπάρχει σε εξέλιξη διαπραγμάτευση, με τους "πράσινους" να προσπαθούν να φέρουν την προσφορά στα όρια του μισού εκατ. ευρώ, περιλαμβάνοντας στο όλο "πακέτο" και τις οφειλές που υπάρχουν προς τον Βραζιλιάνο.

Για όλα αυτά θα γίνει κουβέντα κατά τη διάρκεια της Παρασκευής ανάμεσα στον άτυπο τεχνικό διευθυντή του "τριφυλλιού" και τον Μολέδο, ο οποίος και θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του μέσα στο Σαββατοκύριακο, δείχνοντας (όσο μπορεί να είναι "σίγουρος" κανείς) πως δεν σκοπεύει να ακολουθήσει εντέλει το δρόμο της προσφυγής, όπως έκανε ο Χουλτ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK