Ο Μολίνς συγκινεί: "βάζει πλάτη" και για το τιμ του Παναθηναϊκού!

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς είναι μόλις λίγους μήνες στον Παναθηναϊκό αλλά έχει δεθεί και με το παραπάνω με τους "πράσινους" και το απέδειξε με μία σπουδαία ενέργειά του στα αποδυτήρια. Διαβάστε το story.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες και η τελευταία απόδειξη ήταν η επίσκεψη των Κωνσταντίνου-Τουμαζάτου στο "Γεώργιος Καλαφάτης" την Πέμπτη, με τους δύο άνδρες να προτείνουν στους παίκτες να τους καταβληθεί το 40% της δόσης Οκτωβρίου και να εισπράξουν το υπόλοιπο 60% μέσα στον Ιανουάριο.

Αμέσως μετά την πρόταση των διοικούντων σχετικά με τον διακανονισμό, έγιναν πολλές συζητήσεις στα "πράσινα" αποδυτήρια για το πως θα πράξουν οι ποδοσφαιριστές, ωστόσο αυτό που έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ήταν η ξεχωριστή κίνηση του Γκιγιέρμο Μολίνς.

Μπορεί να είναι μόλις λίγους μήνες στην Ελλάδα για το "τριφύλλι" και να μην είναι μέσα στους ακριβοπληρωμένους, παρόλα αυτά τυγχάνει μεγάλου σεβασμού ως μία από τις λίγες προσωπικότητες που έχουν απομείνει και την Πέμπτη επιβεβαίωσε πανηγυρικά τα λόγια εκτίμησης που ακούγονται για αυτόν.

Όταν κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει, γύρισε και πρότεινε σε όλους να πάρουν λιγότερα χρήματα (από αυτό το 40% που είναι να τους καταβληθεί) για να συγκεντρωθεί ένα ποσό και να διατεθεί σε γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές και όλο το υπόλοιπο πράσινο τιμ!

"Είμαστε όλοι μία ομάδα και πρέπει να πληρωθούμε όλοι μας", ήταν η πρότασή του, με τους συμπαίκτες του να του λένε χαρακτηριστικά "έχεις δίκιο" και να την αποδέχονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK