Ο Ουζουνίδης επισήμανε τον καλοκαιρινό κίνδυνο για Παναθηναϊκό

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο η ομάδα του να τερματίσει στην 4η θέση των πλέι οφ.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό να αποφύγει την τελευταία θέση στην ειδική βαθμολογία επισήμανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι από δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλύτερα. Είχαμε διάθεση και θέληση, αλλά έπρεπε να κάνουμε περισσότερα. Κάναμε πολλά λάθη χωρίς λόγο και δεν δημιουργήσαμε όσο θα θέλαμε. Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα, να έχουμε προβλήματα, αλλά εάν στεκόμαστε σε αυτά δεν θα πάμε μπροστά.

Όσοι είναι στην ομάδα μπορούν να κάνουν περισσότερα στο γήπεδο. Στο αμυντικό κομμάτι δεν είχαμε προβλήματα, δημιουργικά έπρεπε να κάνουμε περισσότερα. Πιθανόν θα έχουμε και άλλα προβλήματα, αλλά πρέπει να ξεκουραστούμε και να νικήσουμε την Τετάρτη».

Εφόσον επιβληθεί η αφαίρεση βαθμών, τότε ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει την προετοιμασία του πιο νωρίς και θα δώσει έναν ακόμα προκριματικό γύρο στο Europa League. Πόσο μεγάλο πρόβλημα σας δημιουργεί αυτό;

«Πολύ μεγάλο πρόβλημα. Είναι μία κατάσταση που θα μας δυσκολέψει. Ειδικά γιατί εμείς πρέπει να κάνουμε πολλές αλλαγές στην ομάδα. Εάν συμβεί αυτό θα έχουμε πρόβλημα. Ακόμα, μαθηματικά μπορούμε να περάσουμε κάποια ομάδα, οπότε για την Τετάρτη πρέπει να ξεκουραστούμε για να δώσουμε το 100%. Δεν είναι καλό να αρχίζεις τόσο νωρίς, όμως να είστε σίγουροι ότι θα τη βρούμε τη λύση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK