Ο Ουζουνίδης το παραδέχθηκε: "Είμαστε κοντά σε Λουτσιάνο"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκάλυψε μερικά από τα μεταγραφικά πλάνα του Παναθηναϊκού μετά τη φιλική ισοπαλία στο πρώτο τεστ της προετοιμασίας γι' αυτό το καλοκαίρι. Τι είπε ο Εβρίτης τεχνικός.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

"Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Λουτσιάνο. Περιμένω και εγώ τα νέα. Ξέρω ότι πριν από το φιλικό ήμασταν κοντά. Μιλάμε μαζί του εδώ και 2-3 μέρες.

Θέλουμε οπωσδήποτε 2-3 μεταγραφές για την Ευρώπη. Αν τις κάνουμε, θα έχουμε μεγαλύτερη άνεση. Όσο περνούν οι μέρες, μπορείς να βρεις καλούς παίκτες και με χαμηλό λασέ. Θέλουμε την επόμενη εβδομάδα να κλείσουμε παίκτες. Αρχίζουμε σιγά, σιγά και μαζευόμαστε".

Νωρίτερα είχε πει στη Nova: "Ξέρουμε ότι δεν είμαστε καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ξέρουμε ότι μεσοαμυντικά έχουμε μεγαλύτερη συνοχή, μεσοεπιθετικά θέλουμε κάποιους παίκτες. Δεν φοβάμαι την ομάδα, θα κάνουμε καλή ομάδα".

"Για αυτό δουλεύουμε, για αυτό είναι μαζί. Βλέπουμε τα νέα παιδιά να δείχνουν ότι έχουν προσόντα και ότι χρειάζονται ακόμα περισσότερο χρόνο, εμπειρία, μέσα από αυτά τα ματς θα μάθουν. Τα παιδιά προσπαθούν, δουλεύουν καλά. Περιμένουμε να έρθουν οι προσθήκες".

Για το αν θα πάνε νέοι παίκτες στην Ολλανδία:

"Το ελπίζω, έχουμε κάνει πολλές προτάσεις σε ποδοσφαιριστές και φορ και ακραίους. Περιμένουμε τις απαντήσεις. Έχουμε εντοπίσει κάποιους στόχους ώστε σε πρώτη φάση να μπορέσουν να μας βοηθήσουν και μετά να κάνουμε μια-δυο κινήσεις".

Για τους Κολοβέτσιο, Άλτμαν:

"Ο Δημήτρης είναι έτοιμος, είναι και αμυντικός. Για τον Άλτμαν δεν έχω αμφιβολία, είναι καλός παίκτης την Τρίτη έκανε την πρώτη του προπόνηση, πιστεύω θα μας βοηθήσει".

Για το αν σταρ θα είναι η ομάδα και όχι ένας παίκτης μετά την αποχώρηση του Μπεργκ:

"Αυτός είναι ο στόχος μας. Τώρα αν θα φέρουμε και κάποιον παίκτη που θα μπορεί να τη βάλει από μόνος του μέσα στα δίχτυα καλό θα είναι. Βέβαια αυτός είναι στόχος μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK