Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη χρόνο να "σώσει" την υπόθεση Ταυλαρίδη

H προσφυγή του Στάθη Ταυλαρίδη εκδικάστηκε μετά από τέσσερις αναβολές αλλά το γεγονός ότι η απόφαση θα βγει σε μία εβδομάδα δίνει επιπλέον χρόνο στον Παναθηναϊκό να "σώσει" την υπόθεση. Τι ειπώθηκε στο δικαστήριο από τους πράσινους, την έδρα και το δικηγόρο του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη χρόνο να "σώσει" την υπόθεση Ταυλαρίδη
tavlaridis.jpg EUROKINISSI

Στριμωγμένος στα σχοινιά είναι πλέον ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη.

Η προσφυγή του Ελληνα κεντρικού αμυντικού εκδικάστηκε την Τετάρτη μετά από τέσσερις αναβολές υπό την παρουσία μάλιστα του ίδιου του παίκτη ο οποίος θέλησε να με την εμφάνισή του να "πιέσει" περισσότερο την κατάσταση.

Η απόφαση πλέον αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα και αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει, έστω την ύστατη ώρα, να τα βρει με τον παίκτη εξωδικαστικά τότε θα του επιβληθεί αφαίρεση τριών βαθμών.

Τα οφειλόμενα ανέρχονται στα 97.000 ευρώ, ποσό που όπως τόνισε ο δικηγόρος του Ταυλαρίδη Πάρης Ατλαμάζογλου "ο Παναθηναϊκός μπορεί να το βρει και να πληρώσει τον παίκτη". Επίσης τόνισε στην έδρα ότι "μέχρι να βγάλετε απόφαση, να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Superleague έχουμε χρόνο ώστε να τα βρούμε".

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο υπηρεσιακός πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου και ο δικηγόρος της ΠΑΕ Αλκης Παπαντωνίου.

Ο Κωνσταντίνου ζήτησε αναβολή της υπόθεσης και τόνισε πως "προσπαθούμε να κάνουμε έναν διακανονισμό με την πλευρά του ποδοσφαιριστή" και κατατέθηκε και υπόμνημα απ' την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Ο δικαστής απάντησε ότι "πήρατε πολλές αναβολές, εξαντλήσαμε το περιθώριο και την καλή διάθεση που έδειξε το δικαστήριο λόγω της κατάστασης αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη αναβολή", με το υπηρεσιακό πρόεδρο του Παναθηναϊκού να ανταπαντάει: "Περιμένουμε κάποια έσοδα για να λύσουμε το θέμα".

Η έδρα όμως ήταν ξεκάθαρη: "Θα συζητηθεί κανονικά η υπόθεση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK