"Ο ΠΑΟ δεν είναι ΣΚΑΪ"

Με συνθήματα και 3 πανό ("πες μας αν είσαι μπροστινός, αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός"), τα οποία πάντως κατέβηκαν στο 6' του φιλικού με την Άλκμααρ, μερίδα των οργανωμένων οπαδών εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους κατά του Αλαφούζου.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI  SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αποτελούσε κοινό μυστικό πως στα εντός έδρας αποκαλυπτήρια του... νέου Παναθηναϊκού, στο φιλικό με την Αλκμάαρ, θα υπήρχαν αντιδράσεις από πλευράς μερίδας των οργανωμένων οπαδών. Μέχρι που θα έφταναν δεν μπορούσαν να προβλέψουν...

Και όντως, μετά το πανό στο πρώτο φιλικό εναντίον της Γκεντσλερμπιριλιγκί και την πρόσφατη ανακοίνωση της "Θύρας 13", και απόψε υπήρξαν οπαδοί των πρασίνων που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά της απέναντι στους διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στοχευμένα βασικά στον Γιάννη Αλαφούζο και κατά δεύτερο λόγο στους συνεργάτες του, Παναγόπουλο και Μπαλωμένου

Συγκεκριμένα, κρέμασαν τρία πανό, εκ των οποίων το ένα αναφερόταν στον Αλαφούζο: "Πες μας αν είσαι μπροστινός, αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός". Το δεύτερο πανό καταφερόταν εναντίον του Χρήστου Παναγόπουλου και της δικηγόρου Αθηνάς Μπαλωμένου με υβριστικά λόγια και τους ζητούσε να φύγουν ενώ το τρίτο ανέφερε: "Στη δίκη της Δευτέρας για πόσες εβδομάδες, τώρα κολλητιλίκια σε Σκάι και φυλλάδες".

Προφανές είναι ότι κάποιοι οπαδοί θεωρούν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει... ομαλοποιήσει τη σχέση του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα πανό κατέβηκαν στο έκτο λεπτό του αγώνα, αλλά σε ένα - δυο συνθήματα εκφράστηκε και πάλι δυσαρέσκεια. Το πιο ενδεικτικό: "Ο ΠΑΟ δεν είναι ΣΚΑΙ, βάλε λεφτά, γιατί αλλιώς δεν πάει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK