Ο Παούνοβιτς δεν "παίζει" μόνος του

Ο Βέλικο Παούνοβιτς δεν είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί τον Παναθηναϊκό για την θέση του προπονητή, με ακόμη δύο ονόματα να "παίζουν" ψηλά στην πράσινη λίστα!

Ο Παούνοβιτς δεν "παίζει" μόνος του

Ο Βέλικο Παούνοβιτς φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, όμως η αλήθεια είναι πως δεν είναι η μόνη περίπτωση που απασχολεί τους "πράσινους".

Από την μεριά τους οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια συμφωνία με τον Σέρβο κόουτς, ενώ χειρίζονται το θέμα χωρίς βιασύνη, εξετάζοντας παράλληλα ακόμη δύο ονόματα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ναι μεν έχει συζητήσει με τον Παούνοβιτς, αλλά ακόμη η κουβέντα δεν έχει μπει στο "ψητό". Δεν έχει συζητηθεί δηλαδή ακόμη τίποτα όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ή ο χρόνος του συμβολαίου του προπονητή.

Σε καμία περίπτωση επομένως δεν θεωρείται "κλεισμένος", με τους "πράσινους" να κρατούν στάση αναμονής, μελετώντας όσο το δυνατόν καλύτερα τις διαθέσιμες επιλογές.

Για την περίπτωση Μπέντο που αποκάλυψε το Contra.gr το βράδυ της Δευτέρας, τα πράγματα ήταν συγκεκριμένα: ο Φύσσας τον πρότεινε, ο Αλαφούζος έδωσε το "οκ", αλλά όταν το θέμα πήγε στο οικονομικό, πολλοί στον Παναθηναϊκό άρχισαν να... ξεροβήχουν. Παρά τη θέληση να δοθούν χρήματα και την ατάκα που ακούστηκε, "λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά γι' αυτόν κάτι θα δώσουμε...", τα κουκιά δεν έβγαιναν. Και στη λίστα άρχισαν να ανεβαίνουν οι πιο φθηνές περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο φθηνός Παούνοβιτς και ο άγνωστος Χ

Το προφίλ του Βέλικο Παούνοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK