Ο Πούκι μίλησε (και) με τον Ουζουνίδη!

Οι πολύωρες επαφές του Σαββάτου με την πλευρά του Φινλανδού, η συμφωνία με τον ΠΑΟ και η κουβέντα με τον Ουζουνίδη που τον έπεισε οριστικά για να πει το «ναι» στο «τριφύλλι». Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής (30/7) ο δεύτερος κύκλος της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στα δύο κλαμπ, με τους «πράσινους» να ετοιμάζουν κίνηση… υπέρβασης! Ξεκαθαρίζει το θέμα το πρωί της Δευτέρας (31/7) στον τελικό γύρο επαφών.

Ο Πούκι μίλησε (και) με τον Ουζουνίδη!

Η επίσημη διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με τη Μπρόντμπι για τον Τεέμου Πούκι ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής (30/7) και συνεχίστηκε και μετά το νικηφόρο παιχνίδι της δανέζικης ομάδας επί της Λίνγκμπι (5-3), σε δεύτερο κύκλο επαφών που είχε ο απεσταλμένος του «τριφυλλιού» με τον τεχνικό διευθυντή Τρόελς Μπεχ.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ, ως προς το οικονομικό σκέλος, αφού οι αξιώσεις της Μπρόντμπι παραμένουν σε αρκετά υψηλό επίπεδο, ωστόσο οι «πράσινοι» σκοπεύουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους και να κάνουν μία σούπερ (για τα δεδομένα τους) οικονομική υπέρβαση!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ DEAL

Με μία σύνθετη πρόταση η οποία θα περιλαμβάνει ένα ποσό που θα ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ και σε βάθος χρόνου, μπορεί να προσεγγίζει και το 1 εκατ. ευρώ με μπόνους συμμετοχών και γκολ του Φινλανδού επιθετικού.

Επίσης, όπως προέκυπτε κι από τις πληροφορίες Δανών ρεπόρτερ που παρακολουθούν πολύ στενά την υπόθεση, δεν αποκλείεται ως διαπραγματευτικό «ατού» να πέσει στο τραπέζι και η προοπτική διατήρησης από την πλευρά της Μπρόντμπι ενός σημαντικού ποσοστού μεταπώλησης.

Κι ο Μπεργκ άλλωστε, όταν αποκτήθηκε απ’ τους «πράσινους» το καλοκαίρι του ’13 στην ίδια ηλικία με τον Πούκι ήταν (27) και τέσσερα χρόνια αργότερα το Αμβούργο ωφελήθηκε με ένα σημαντικό ποσό (από έναν παίκτη που δεν… υπολόγιζε) μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Αΐν.

Το έτερο «ισχυρό» διαπραγματευτικό «ατού» του Παναθηναϊκού στην υπόθεση είναι ο… ίδιος ο παίκτης, που πιέζει ασφυκτικά με τον μάνατζέρ του τη διοίκηση της Μπρόντμπι να τον παραχωρήσει στους «πράσινους», αφού έχει πάρει ξεκάθαρη απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Με το «τριφύλλι» άλλωστε η πλευρά του Πούκι έφτασε σε μία (ανεπίσημη) συμφωνία, οριστικά το βράδυ του Σαββάτου (29/7) έπειτα από πολύωρες επαφές που έγιναν με τον απεσταλμένο του Παναθηναϊκού στην Κοπεγχάγη.

Κατά τη διάρκεια των επαφών αυτών μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr από τη Δανία, υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του Πούκι με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος του ανέλυσε όλο το αγωνιστικό πλάνο της σεζόν που ξεκινάει, το πρότζεκτ του νέου Παναθηναϊκού και τον ηγετικό ρόλο που προορίζει για τον Φινλανδό στην «πράσινη» γραμμή κρούσης.

Τη συγκεκριμένη κίνηση, αυτή της «άμεσης» επαφής, άλλωστε, τη συνηθίζει ο 48χρονος τεχνικός και την επανέλαβε πολλάκις το εφετινό καλοκαίρι, μιλώντας με όλους τους υπό μεταγραφή παίκτες (με τον Λουτσιάνο, με τον Άλτμαν, με τον Καμπέσας, με τον Κολοβέτσιο, με τον Διούδη), αφενός για να τους παρουσιάσει το πλάνο της ομάδας και το σχέδιο για τον κάθε έναν ξεχωριστά κι αφετέρου για να τους δείξει με τον τρόπο του, με ακόμη μεγαλύτερη «θέρμη» το πόσο πολύ τους θέλει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Μετά την κουβέντα που έκανε (και) με τον Ουζουνίδη, ο Πούκι -που ήδη είχε μάθει πάρα πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό κι απ’ τον συμπατριώτη του και φίλο του Ρόμπιν Λουντ- «ψήθηκε» ακόμη περισσότερο και η πλάστιγγα στην απόφασή του, έγειρε οριστικά υπέρ του «τριφυλλιού».

Η υπόθεση πάντως, παραμένει πολύ δύσκολη για τους «πράσινους», αφού η διοίκηση της Μπρόντμπι δεν έχει διάθεση να «αφήσει» τόσο εύκολα το Νο1 αστέρι και πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας. Περισσότερα θα διαφανούν απ’ την τρίτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας (31/7), όπου και θα ξεκαθαρίσει το κατά πόσο η τελική «πράσινη» πρόταση, θα καλύψει τη διοίκηση του δανέζικου συλλόγου.

Η διάθεση του Παναθηναϊκού να κάνει μία μεγάλη υπέρβαση για να καλύψει το κενό του Μπεργκ με έναν επιθετικό που… αξίζει και με το παραπάνω τα επιπλέον χρήματα, είναι δεδομένη. Το αν θα… φτάσει ως το τέλος, θα φανεί απ’ το πόσο μπορεί να «υποχωρήσει» η πολύ «σκληρή» γραμμή που τηρεί η Μπρόντμπι και δη ο τεχνικός διευθυντής της, κύριος Μπεχ…

News 24/7

24MEDIA NETWORK