O Tσάκας τρολάρει Γιαννακόπουλο και "Athens Alive"

Την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εντείνει τις προσπάθειές του, μέσω παγκόσμιων "συμπαικτών" και του επενδτυτικού πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ, προκειμένου να πάρεί τη σκυτάλη από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Βλάσης Τσάκας μέσω ποσταρισματός του το... απαξιώνει!

O Tσάκας τρολάρει Γιαννακόπουλο και "Athens Alive"
EUROKINISSI

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας του, με τα χρέη να προκαλούν ασφυξία στη νυν ιδιοκτησία και το... φάντασμα της Β΄Εθνικής να αιωρείται απο πάνω του. Την δεδομένη στιγμή ως μοναδική σωτηρία - τουλάχιστον στο προσκήνιο - εμφανίζεται το κονσόρτσιουμ του Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που είναι επικεφαλής fund επενδυτών από το εξωτερικό (τρεις πολυεθνικές εταιρίες), που εμπλέκουν το "Athens Αlive" με το "τριφύλι".

Ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ οραματίζεται να μεταφέρει όλα τα τμήματα του συλλόγου στο Μαρούσι (η λεγόμενη "Παναθηναϊκή Πολιτεία"), κάνοντας χρήση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Και μένει να δούμε την καταληξή της, σε περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή με τον Γιάννη Αλαφούζο, στον οποίο στάλθηκε σχετική επιστολή απο τον Γιαννακόπουλο, που θέλει να τον δεσμεύσει πως δεν θα μιλήσει με άλλους ενδιαφερόμενους για την ΠΑΕ, για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι η Πολιτεία να προχωρήσει στην εκχώρηση όλου του ΟΑΚΑ για 99 χρόνια...

Σενάριο πάντως που δεν φαίνεται να πείθει τον Βλάση Τσάκα, με τον άλλοτε εκπρόσωπο Άραβα πρίγκηπα που είχε ενδιαφερθεί προ μερικών ετών για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να κάνει ανάρτηση μέσω Facebook. Ουσιαστικά τρολάροντας το σχέδιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ειδικά δε την απαίτηση του επιχειρηματικού κοντσόρτσιουμ να μην συζητήσει με άλλον ενδιαφερόμενο ο Γιάννης Αλαφούζος αλλά και να δεσμευτεί πως θα τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν μέχρι να αναλάβουν ο Γιαννακόπουλος και οι συμπαίκτες του.

"Μεγάλη μέρα η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου σήμερα. Εξαπλού Τζακ ποτ γαρ. Αλλά όταν είσαι σίγουρος τότε οι κινήσεις πρέπει να είναι....ματ. Κατέθεσα λοιπόν πρόταση εξαγοράς των ..... Goody’s,με την παρέα μου,(γνωστοί μπεργκεράδες όλοι). Οι όροι μας απλοί και κατανοητοί.

Θα πληρώσουμε μόλις κερδίσουμε αυτό το Τζακ ποτ. Διαφορετικά θα ανανεώνεται η συμφωνία κάθε βδομαδα(που θα πάει θα κάτσει) μέχρι να κερδίσουμε. Α και το ξεκοψαμε: μάγκες ούτε λόγος να μιλήσετε με άλλο ενδιαφερόμενο. Προσέχετε το μαγαζί μέχρι να το πάρουμε. Τελεία και Παύλα.Ουφ τα κατάφεραμε πάλι. Ωραίο ντηλ!!!!

Σ Σ : Οποιαδήποτε ομοιότητα,συνειρμός και σύνδεση με την επικαιρότητα ...θα είναι φιάσκο !!!!!"

O Tσάκας τρολάρει Γιαννακόπουλο και "Athens Alive"

News 24/7

24MEDIA NETWORK