Ο Ζέκα... κρεμάει τον Παναθηναϊκό

Ο Κάρλος Ζέκα έχει πετύχει κάτι σπάνιο για ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αφού κατάφερε να αποβληθεί για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα μόλις δέκα μηνών. Τι κάνουν οι πράσινοι σε αυτά τα παιχνίδια και ποιος είναι ο... μύθος με τις 15 αποβολές στην ιστορία της Α' Εθνικής.

Ο Ζέκα... κρεμάει τον Παναθηναϊκό
zeka

Σε ένα σκληρό παιχνίδι στο AEL FC Arena η ΑΕΛ έπαιξε για να πάρει το αποτέλεσμα και τα κατάφερε απέναντι σε έναν μέτριο έως κακό Παναθηναϊκό, που έμεινε και με παίκτη λιγότερο στο 81ο λεπτό, όταν ο Ζέκα χτύπησε τον Αναστασόπουλο και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Αυτή ήταν η τέταρτη κόκκινη για τον Πορτογάλο μέσο του Παναθηναϊκού στα πεντέμισι χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα στο πρωτάθλημα σε σύνολο 173 αγώνων, ενώ έχει δεχθεί και 44 κίτρινες.

Το παράξενο με τον 28άχρονο άσο, ωστόσο, είναι πως τις τρεις από τις τέσσερις έχει δεχθεί τους τελευταίους δέκα μήνες! Οι πράσινοι κατάφεραν να κερδίσουν μόλις τη μία φορά, ενώ στα άλλα δυο παιχνίδια μέτρησαν μία ήττα και μία ισοπαλία.

Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια:

18/12/16 Λάρισα - Παναθηναϊκός 0-0 (αποβλήθηκε στο 81ο λεπτό) .

14/02/16 Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-3 (αποβλήθηκε στο 40ο λεπτό).

06/02/16 Παναθηναϊκός - Ξάνθη 0-1 (αποβλήθηκε στο 51').

25/11/12 Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 0-0 (αποβλήθηκε στο 85ο λεπτό).

Ο ΜΙΣΤΕΡ ΑΠΟΒΟΛΗ

Βέβαια όσοι αναρωτιούνται αν πλησιάζει προς την... κορυφή για τον πιο άτακτο ποδοσφαιριστή της Α' Εθνικής, μάλλον δεν θα προλάβει με τίποτα!

Εκεί βρίσκεται ο Γιώργος Κολτσίδας, όπου σε 255 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες με τη φανέλα του Άρη, είδε 15(!) φορές την κόκκινη κάρτα, ενώ έχει πάρει και 112 κίτρινες.

Για να καταλάβετε τη διαφορά, οι αμέσως επόμενοι έχουν από 10 αποβολές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πολύ (ατιμώρητο) ξύλο κύριε Παπαδόπουλε!
Τα "έχωσε" χοντρά σε Παναθηναϊκό και Αλαφούζο ο Κούγιας
Εγκλωβισμός Παναθηναϊκού στη Λάρισα και... -9

News 24/7

24MEDIA NETWORK