Οι αντιφάσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό

Tι έλεγαν από τον Παναθηναϊκό για την κατάθεση του Παντελή Κωνσταντινίδη στην εκδίκαση της υπόθεσης των γεγονότων στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

Με.. συγκρατημένα συναισθήματα υποδέχθηκαν στον Παναθηναϊκό τα όσα έγιναν στην εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» έκαναν λόγο κυρίως για τις αντιφάσεις που υπέπεσε στα λεγόμενά του ο Παντελής Κωνσταντινίδης ο οποίος χαρακτήρισε "ψεύτες" τον παρατηρητή διαιτησίας και το διαιτητή του αγώνα της Λεωφόρου.

Από τον Παναθηναϊκό τόνιζαν πως ο ίδιος ο Κωνσταντινίδης ήταν εκείνος που φώναζε στα αποδυτήρια και ξεκαθάριζε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα έμπαινε ξανά στο γήπεδο, υποστηρίζοντας πως "είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι. Τι θα μάθουμε στα παιδιά μας;"

Στους πράσινους κατέληγαν: "Δεν μπορεί να αποκρούει την αλήθεια με… ψέματα!"

Στην εκδίκαση της Πέμπτης για τα γεγονότα του τελικού του Βόλου οι πράσινοι θα κάνουν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόσθετη παρέμβαση.

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.