Οι δύο λύσεις που σκέφτεται ο Παναθηναϊκός για τον Μολέδο

Τα σενάρια που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για το μέλλον του Ροντρίγο Μολέδο είναι βασικά δύο. Το πρώτο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αλλά και το δεύτερο υπάρχει στο τραπέζι.

Η κίνηση του Ροντρίγο Μολέδο να θέσει (αιφνιδιαστικά) εαυτόν εκτός ομάδας γεννάει αυτομάτως και συνέπειες… 

Με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο Βραζιλιάνος πλέον υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο πρώτος είναι να πωληθεί.Η τιμή πώλησης ωστόσο, είναι πλέον ξεκάθαρη απ’ τον Παναθηναϊκό και φτάνει στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ. Ως εκ τούτου προτάσεις, επιπέδου 400.000 ευρώ, σαν την πρώτη που έκανε η «Ιντερ» δεν υφίστανται για τους «πράσινους».

Εννοείται ότι αν φτάσει ο Παναθηναϊκός σε κάποια συμφωνία για την πώλησή του, θα μπει και μία πολύ υψηλή ρήτρα μεταπώλησης σε άλλη ελληνική ομάδα. Αυτό βεβαίως δεν… κατοχυρώνει 100% τους «πράσινους», αφού αν θέλει η ομάδα που θα πάρει τον Μολέδο, μπορεί να τον δανείσει ή να τον αφήσει μετά ελεύθερο, χωρίς να έχει ισχύ η όποια ρήτρα.

Υπάρχει όμως και δεύτερη επιλογη: Εφόσον η πλευρά του Μολέδο εξακολουθήσει να τηρεί «σκληρή» γραμμή, μπορεί ο παίκτης να μείνει όλη την επόμενη σεζόν, να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, ακόμη κι αν χρειαστεί να προπονείται μόνος του. Σαφώς και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλά περιθώρια να κρατάει 350.000 ευρώ (όσες είναι οι απολαβές του) στον… πάγο, εντούτοις όλα παίζονται.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!