Οι δύο λύσεις που σκέφτεται ο Παναθηναϊκός για τον Μολέδο

Τα σενάρια που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για το μέλλον του Ροντρίγο Μολέδο είναι βασικά δύο. Το πρώτο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αλλά και το δεύτερο υπάρχει στο τραπέζι.

Οι δύο λύσεις που σκέφτεται ο Παναθηναϊκός για τον Μολέδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κίνηση του Ροντρίγο Μολέδο να θέσει (αιφνιδιαστικά) εαυτόν εκτός ομάδας γεννάει αυτομάτως και συνέπειες…

Με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο Βραζιλιάνος πλέον υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο πρώτος είναι να πωληθεί.Η τιμή πώλησης ωστόσο, είναι πλέον ξεκάθαρη απ’ τον Παναθηναϊκό και φτάνει στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ. Ως εκ τούτου προτάσεις, επιπέδου 400.000 ευρώ, σαν την πρώτη που έκανε η «Ιντερ» δεν υφίστανται για τους «πράσινους».

Εννοείται ότι αν φτάσει ο Παναθηναϊκός σε κάποια συμφωνία για την πώλησή του, θα μπει και μία πολύ υψηλή ρήτρα μεταπώλησης σε άλλη ελληνική ομάδα. Αυτό βεβαίως δεν… κατοχυρώνει 100% τους «πράσινους», αφού αν θέλει η ομάδα που θα πάρει τον Μολέδο, μπορεί να τον δανείσει ή να τον αφήσει μετά ελεύθερο, χωρίς να έχει ισχύ η όποια ρήτρα.

Υπάρχει όμως και δεύτερη επιλογη: Εφόσον η πλευρά του Μολέδο εξακολουθήσει να τηρεί «σκληρή» γραμμή, μπορεί ο παίκτης να μείνει όλη την επόμενη σεζόν, να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, ακόμη κι αν χρειαστεί να προπονείται μόνος του. Σαφώς και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλά περιθώρια να κρατάει 350.000 ευρώ (όσες είναι οι απολαβές του) στον… πάγο, εντούτοις όλα παίζονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK