Οι όροι του συμβολαίου του Λυμπερόπουλου

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Λυμπερόπουλο, το ραντεβού της Τετάρτης (21/12) με τον Αλαφούζο που θα "κλειδώσει" το deal και η πρώτη συνάντηση με τον Ουζουνίδη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Το Contra.gr σας μεταφέρει τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω απ’ την επικείμενη επιστροφή του Μεσσήνιου.

Οι όροι του συμβολαίου του Λυμπερόπουλου
liberopoulos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κύβος ερίφθη και ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό έπειτα από 13,5 χρόνια, όχι για να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο μέρος της καρδιάς, την οποία κόσμησε για 7 σερί χρόνια (1996-03), αλλά για να γίνει το «αφεντικό» του ποδοσφαιρικού τμήματος κι ο άνθρωπος που -μαζί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη- θα προσπαθήσουν να αναδιοργανώσουν σ’ όλα τα επίπεδα τους «πράσινους».

Η συνάντηση του Μεσσήνιου με τον Χρήστο Παναγόπουλο το απόγευμα της Τρίτης (20/12) στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, επί της ουσίας «σφράγισε» την πρώτη συμφωνία για το μεγάλοcomebackτου «Λύμπε» στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, τούτη τη φορά ως τεχνικός διευθυντής.

Ο Λυμπερόπουλος παρουσίασε αναλυτικά το πλάνο του για την ομάδα και τη συνολικότερη δομή της κι άκουσε αυτά που ήθελε ως προς την «υποστήριξη» της διοίκησης, αλλά και τον χρονικό ορίζοντα που θα έχει για να «τρέξει» το εν λόγω πρότζεκτ. Τα πάντα δείχνουν πλέον δρομολογημένα κι επί της ουσίας αυτό που απομένει, είναι το ραντεβού του 41χρονου με τον Γιάννη Αλαφούζο στον ΣΚΑΪ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης (21/12) κι αναμένεται να «κλειδώσει» και τυπικά η συμφωνία.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει εντός της Τετάρτης ο Λυμπερόπουλος με τον Παναθηναϊκό θα έχει χρονική διάρκεια 1,5 έτους, ήτοι ως το καλοκαίρι του 2018 (όσο είναι και το αντίστοιχο, πρώτο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μαρίνος Ουζουνίδης), ενώ είναι πιθανό να μπει και οψιόν για μονοετή επέκταση.

Με το που τελειώσει το θέμα του συμβολαίου και των λοιπών διαδικαστικών, ο Λυμπερόπουλος, σκοπεύει να κάνει αμέσως συνάντηση με τον Ουζουνίδη, προκειμένου να αρχίσουν να «τρέχουν» τον σχεδιασμό του Γενάρη.

Τόσο ως προς τις αποχωρήσεις (τις οποίες θα αναλάβει ο ίδιος ο «Λύμπε» με επί προσωπικού επαφές με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και τους μάνατζέρ τους), όσο κι ως προς την ενίσχυση της ομάδας, όπου έχουν ήδη οριοθετηθεί οι πρώτοι στόχοι (Κουρμπέλης, Μασούντ, Ανσαριφάρντ), ούτως ώστε οι πρώτες -τουλάχιστον- δύο μεταγραφές να είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού πριν ξεκινήσουν τα επίσημα ματς των «πράσινων» στις 5/1 (Πλατανιάς εκτός έδρας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λυμπερόπουλος, ο εκλεκτός!
"Θρίλερ" ως τις… καθυστερήσεις στο Λυμπερόπουλος Vs Αντωνίου
Το "ναι σε όλα" του Αλαφούζου στον Ουζουνίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK