Οι τρεις λόγοι της διπλής "καμπάνας" στον Ιμπάρμπο

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σε κοινή απόφαση με τους Στραματσόνι, Ζιλμπέρτο έκαναν τα λόγια... πράξεις και άρχισε να σφίγγει τα λουριά. Πρώτο... θύμα ο Βίκτορ Ιμπάρμπο που τιμωρήθηκε με πρόστιμο και αποκλεισμό! Διαβάστε τους λόγους.

Τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση στο Κορωπί μεταξύ αρχηγών, Αλαφούζου, Στραματσόνι και οπαδών έχουν αρκετό ενδιαφέρον και όπως φαίνεται... άνοιξαν τα μάτια του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα από τον Ιμπάρμπο υπάρχουν πολλά παράπονα που του τα εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι σε τετ α τετ που είχαν, μαζί με την ανακοίνωση για βαρύ πρόστιμο και αποκλεισμό από το επόμενο παιχνίδι των πράσινων (είτε με την ΑΕΚ, είτε με τον Άγιαξ αν παραμείνει η αναβολή του πρωταθλήματος).

Ουσιαστικά ο Κολομβιανός πληρώνει τρία πράγματα:

-- Έχει παραβιάσει πολλές φορές τον εσωτερικό κανονισμό (και το ωράριο)

-- Το βράδυ μετά ντέρμπι οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν βίντεο, όπου χόρευε στο ξενοδοχείο τα ξημερώματα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

-- Ενόχλησε η φωτογραφία με τον Πάρντο. Όχι η πράξη ως πράξη, αλλά το γεγονός πως μετά την τριάρα πόζαρε όλο χαμόγελα και το μοιραζόταν στα social media.

ΤΟΥΣ... ΜΑΝΤΡΩΝΕΙ

Από εκεί και πέρα θα υπάρξει μία ακόμα εσωτερική τιμωρία. Όταν επιστρέψουν οι διεθνείς (Τρίτη ή Τετάρτη) το ποδοσφαιρικό τμήμα θα κοιμάται το βράδυ στο ξενοδοχείο και το προπονητήριο μέχρι το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Είναι ένα μέτρο για να πάψει η χαλαρότητα και να πάρουν το μήνυμα ενότητας αυτοί που πρέπει.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!