Οι τρεις μικροί που έπεισαν τον Στραματσόνι

Τρεις από του νεαρούς της Κ-20 που πήραν μέρος στο πρώτο στάδιο της πρετοιμασίας του Παναθηναϊκού έπεισαν για τις δυνατότητές τους τον Αντρέα Στραματσόνι.

Οι τρεις μικροί που έπεισαν τον Στραματσόνι

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Τέγκελεν της Ολλανδίας ολοκληρώθηκε και οι πράσινοι επέστρεψαν στην Ελλάδα με τον Αντρέα Στραματσόνι να παραχωρεί στους παίκτες του διήμερο ρεπό και να επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις την Δευτέρα (11/7).

Όπως έγινε γνωστό όμως στη συνέχεια της προετοιμασίας δεν θα μετέχουν και οι οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο βασικό στάδιο στην Ολλανδία και γυμνάστηκαν σε ρυθμούς αρκετά πιο απαιτητικούς απ' ότι μέχρι τώρα στην U20.

Τρεις είναι αυτοί που και την Δευτέρα θα δουλέψουν υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι και των συνεργατών του και που πιθανότατα όλη τη σεζόν θα κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τους Πασχάλη Στάικο, Στέφανο Ευαγγέλου και Βασίλη Ξενόπουλο. Οι δυο πρώτοι ειδοποιήθηκαν να είναι κανονικά την Δευτέρα στην προπόνηση ενώ ο νεαρός γκολκίπερ συνομίλησε με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς ο οποίος του είπε να βρεθεί και αυτός τη Δευτέρα στο Κορωπί για να συνεχίσει την εκγύμναση του μαζί με τους υπόλοιπους τρεις γκολκίπερ των πράσινων

News 24/7

24MEDIA NETWORK