Ολοταχώς προς αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Η ξεκάθαρη απόφαση των ποδοσφαιριστών του "τριφυλλιού" για "όλοι μαζί στις πληρωμές ή αποχή απ’ τις προπονήσεις", ο νέος… διαχωρισμός πληρωμών που υπήρξε απ’ τη διοίκηση και οι επαφές που έγιναν τα τελευταία 24ωρα. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos omadiki proponisi EUROKINISSI

Θα το καταφέρει κι αυτό ο Γιάννης Αλαφούζος και το διοικητικό σχήμα του; Ολα δείχνουν αυτή τη στιγμή πως το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (9/4), θα γραφτεί ακόμη μία "μουντζουρωμένη" σελίδα στο εφετινό ντροπιαστικό… βιβλίο του Παναθηναϊκού, καθώς οι παίκτες είναι πλέον αποφασισμένοι να ξεκινήσουν αποχή απ’ τις προπονήσεις λόγω των οικονομικών οφειλών της διοίκησης.

Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" είχαν ξεκαθαρίσει πως ήθελαν να πληρωθούν το 1/3 της οφειλόμενης δόσης Δεκεμβρίου (τους οφείλεται ακόμη και η δόση Φεβρουαρίου) μέσα στην εβδομάδα. Στα τέλη της Μεγάλης Εβδομάδας η διοίκηση είχε πληρώσει το "στοιχειωμένο" υπόλοιπο 30% του Οκτώβρη και προς τους ξένους, όμως ετούτη τη φορά το μήνυμα όλων των παικτών προς τους διοικούντες ήταν ξεκάθαρο: " Να πληρωθούμε όλοι μαζί το 33%μέσα στις πρώτες μέρες μετά το Πάσχα, ειδάλλως… αποχή".

Στις επαφές που ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της εορταστικής διακοπής, η διοίκηση τόνισε πως ήταν σε θέση να πληρώσει το 33% του Δεκέμβρη προς τους Έλληνες μέχρι την Τρίτη ή Τετάρτη του Πάσχα και το αντίστοιχο ποσό προς τους ξένους έως τις 18 Απριλίου. Κάτι που δεν δέχονταν οι παίκτες και ήταν… μπετόν αρμέ ως προς την απόφασή τους.

Ακολούθως υπήρξε (όπως διαρρέεται απ’ τους διοικούντες) επικοινωνία με τους ξένους, στους οποίους μεταφέρθηκε πως θα πληρωθούν την προσεχή Παρασκευή (13/4). Κι εδώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" ήταν κάθετοι, πως δεν θέλουν να γίνονται διαχωρισμοί ζητώντας να πληρωθούν όλοι μαζί το συγκεκριμένο ποσοστό το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Έτσι όπως είναι λοιπόν η κατάσταση αυτή τη στιγμή, οι "πράσινοι" δεν σκοπεύουν να προπονηθούν το απόγευμα (7) της Δευτέρας (9/4) στο "Γ. Καλαφάτης", στέλνοντας ένα κοινό μήνυμα προς τη διοίκηση. Για να αλλάξουν τα δεδομένα, θα πρέπει να υπάρξει κάποια συνολική δέσμευση της διοίκησης μέχρι τις 7 μ.μ. θα δούμε λοιπόν μέσα στις επόμενες ώρες, πως θα εξελιχθεί αυτή η διόλου ευχάριστη κατάσταση στο "πράσινο" στρατόπεδο…

News 24/7

24MEDIA NETWORK