Ονομάζουν γήπεδο "Marcus Berg"!

Αυτό και αν αποτελεί ύψιστη τιμή! Η δήμαρχος του Τόρσμπι, της γενέτειρας πόλης του Μάρκους Μπεργκ, θεωρεί αθλητή-σύμβολο τον στράικερ του Παναθηναϊκού και έχει πάρει την απόφαση να δώσει το όνομά του σε γήπεδο της περιοχής.

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν κάνει υπερήφανους μόνο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με την εξαιρετική παρουσία του με την πράσινη φανέλα τα τελευταία τρία χρονια αλλά και τους συμπατριώτες του.

Για να είμαστε μάλιστα ακόμα πιο ακριβείς τους... συντοπίτες τους, με την Αν Κατρίν Τζάρασεν, δήμαρχο της πόλης Τόρσμπι στην οποία γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια ο Μάρκους Μπεργκ, να γνωστοποιεί την πρόθεσή της να δώσει το όνομα του Σουηδού στράικερ των "πρασίνων" σε γήπεδο της περιοχής.

"Είμαστε υπερήφανοι για τον Μάρκους Μπεργκ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο οποίος διαφημίζει το Τόρσμπι και μας ενθουσιάζει το γεγονός ότι ακούμε τόσα καλά λόγια για εκείνον.

 

Το όνομα του Σβεν-Γκόραν Έρικσον που επίσης είναι δικός μας άνθρωπος και έχει φτιάξει ένα υπέροχο σπίτι 40 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης μας, το δώσαμε σε Κύπελλο που γίνεται στο Τορσμπι για παιδιά με ομάδες από όλη τη Σουηδία.

Για τον Μάρκους θα κάνουμε κάτι άλλο. Θα δώσουμε το όνομά του σε ένα γήπεδο στην περιοχή μας. Το αξίζει και το δικαιούται. Αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να τον τιμήσουμε αλλά και για να ενθαρρύνουμε και άλλα παιδιά για να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και γενικά με τον αθλητισμό στην περιοχή μας.

 

Ο Μάρκους είναι ένα σύμβολο για όλα όσα έχει πετύχει με την εθνική Σουηδίας και φυσικά με τον Παναθηναϊκό αλλά και με τις προηγούμενες ομάδες του. Έχει πολλά ακόμη να πετύχει και εμείς θα είμαστε εδώ να τον παρακολουθούμε", δήλωσε στην εφημερίδα "Livesport" η δήμαρχος του Τόρσμπι.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!