Οπαδοί σε Αλαφούζο: "Να φύγεις, αν δεν μπορείς!"

Οι διάλογοι "φωτιά" των οπαδών του Παναθηναϊκού με τους Αλαφούζο, Στραματσόνι και Ζέκα στο "Γ. Καλαφάτης", τα βίντεο με τον Πορτογάλο κάπτεν και τον Ιμπάρμπο και η απαίτηση για άμεσες αλλαγές και μέτρα μετά την ταπεινωτική ήττα απ’ τον Ολυμπιακό!

Οπαδοί σε Αλαφούζο: "Να φύγεις, αν δεν μπορείς!"

Ο Παναθηναϊκός έχασε με… κάτω τα χέρια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η αγανάκτηση του κόσμου του, που βλέπει την ομάδα να πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο τον τελευταίο μήνα, έφτασε στο… αμήν. Περίπου 300 οπαδοί του "τριφυλλιού" συγκεντρώθηκαν στις 11.20 μ.μ. της Κυριακής (6/11) στο προπονητικό κέντρο "Γ. Καλαφάτης" για να εκφράσουν τα έντονα παράπονά τους και να ζητήσουν ευθύνες για τα χάλια της ομάδας.

Το πούλμαν με την αποστολή του Παναθηναϊκού δεν πήγε στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, αφού η διοίκηση αποφάσισε να μην βρεθούν ενώπιον των εξαγριωμένων οπαδών οι παίκτες της ομάδας (σταμάτησε στο Γουδί για να πάρουν οι παίκτες ταξί και να γυρίσουν στα σπίτια τους). Ωστόσο στο προπονητήριο των "πράσινων" πήγαν ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον αντιπρόεδρο Χρήστο Παναγόπουλο και τον Σπύρο Βλάχο, ενώ λίγη ώρα αργότερα ακολούθησαν ο Αντρέα Στραματσόνι και οι τρεις εκ των αρχηγών της ομάδας, Κάρλος Ζέκα, Μάρκους Μπεργκ και Σεμπαστιάν Λέτο.

"ΌΠΩΣ ΒΡΗΚΕΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΪ…"

Ο πρώτος που δέχθηκε τα "πυρά" των οπαδών, ήταν ο Ιταλός τεχνικός, στον οποίο οι οπαδοί φώναζαν "σήκω και φύγε τώρα, παραιτήσου, go home, go to Italy, δεν έχεις καταλάβει σε ποια ομάδα είσαι…". Ακολούθως τα… έχωσαν και στον Γιάννη Αλαφούζο λέγοντάς του: " Αμα δεν μπορείς να σηκωθείς να φύγεις. Αύριο κιόλας περιμένουμε αποφάσεις. Περιμένουμε να διώξεις τον προπονητή. Να γίνουν μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα και να αλλάξεις τη στελέχωση της ΠΑΕ. Να φύγουν οι ανύπαρκτοι που έχεις φέρει. Είμαστε “γυμνοί”, έχεις μικρύνει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Δεν το βλέπεις;".

Και συμπλήρωσαν με άκρως "αιχμηρές" ατάκες: "Όπως βρήκες την άκρη με την αδειοδότηση του ΣΚΑΪ και γ… την κυβέρνηση, δίνοντας ένα σωρό εκατομμύρια, έτσι να δώσεις αυτά που πρέπει, να δώσεις άλλα τόσα και για την ομάδα και να την κάνεις πρωταθλήτρια. Τέλος, αποφάσεις από αύριο κιόλας…".

"ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΣ…"

Ο πρόεδρος των "πράσινων", αφού είπε πως "…η ομάδα και τα παιδιά προσπάθησαν" κι έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών, στη συνέχεια πρόσθεσε πως "…δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα". Ακολούθησε νέος κύκλος αποδοκιμασιών, με τον Αλαφούζο να λέει " …μην με πιέζετε έτσι. Αν νομίζετε ότι είναι έτσι τα πράγματα, να φύγω απ’ την ομάδα να αναλάβει άλλος (σ.σ. το είπε δύο φορές). Εχω βάλει όλη μου την περιουσία στον Παναθηναϊκό. Πήρα την ομάδα σε μια τρομερά δύσκολη στιγμή και παλεύω καθημερινά", με τους οπαδούς του να απαντούν "…δεν μας νοιάζει. Να βρεις λύσεις όπως βρήκες με τον ΣΚΑΪ. Δεν ξέρεις που είσαι, σε ποια ομάδα είσαι. Να σκληρύνεις τη στάση σου στους παίκτες, να ρίξεις πρόστιμα. Παίρνουμε μηνύματα απ’ όλο τον κόσμο. Ο κόσμος είναι έξαλλος".

ΤΟ… ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΙΜΠΑΡΜΠΟ!

Στο συγκεκριμένο σημείο μάλιστα, πολλοί οπαδοί γύρισαν προς τον Ζέκα (ο οποίος επίσης, τα… άκουσε απ’ τον κόσμο), λέγοντάς του. " Είναι δυνατόν να ξενυχτάς μετά από την ήττα απ’ την Ξάνθη; Είναι δυνατόν; Εμείς δεν θα κοιμηθούμε απόψε απ’ την ντροπή, αλλά εσύ μια χαρά θα πας για ύπνο". Μάλιστα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδειξαν την ίδια ώρα και βίντεο προς τον Γιάννη Αλαφούζο απ’ τη βραδινή έξοδο του Ζέκα, μετά το συγκεκριμένο ματς, λέγοντας προς τον Πορτογάλο πως "εσύ είσαι ο αρχηγός και πρέπει να δείχνεις το καλό παράδειγμα". Με τον Ζέκα να ζητάει συγνώμη λέγοντας πως έκανε λάθος. Ακολούθως οι φίλοι του "τριφυλλιού" έδειξαν και τη φωτογραφία του Ιμπάρμπο και τα… γελάκια με τον συμπατριώτη του Πάρντο στα αποδυτήρια, μετά την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό, αλλά κι ένα βίντεο που τον δείχνει να χορεύει στο ξενοδοχείο τα ξημερώματα πριν απ’ το ντέρμπι. "Παραμονές ντέρμπι και ο άλλος κάθεται και χορεύει! Τι νοοτροπία είναι αυτή ρε;" φώναζαν οι οπαδοί, με τον Στραματσόνι να δείχνει απορημένος με το βίντεο και να λέει πως δεν μπορεί να ελέγχει διαρκώς την προσωπική ζωή των παικτών και τις αναρτήσεις του στα social media.

"ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ, ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ"

Ο "Στράμα" μάλιστα, προσπάθησε στη συνέχεια να κάνει μια κουβέντα για το αγωνιστικό σκέλος και του τι δεν πήγε καλά στο ντέρμπι, λέγοντας πως "…σας καταλαβαίνω, δεν αναζητώ δικαιολογίες. Εγώ φταίω, φάγαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Δεν έχει συμβεί ξανά αυτό", ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί η ομάδα βγάζει τόσο συχνούς μυϊκούς τραυματισμούς και δείχνει να έχει "θέματα" στα τρεξίματά της απ’ το 60’, στα περισσότερα παιχνίδια της, απάντησε πως "…δεν έκανα ροτέισον και αλλαγές λόγω των υποχρεώσεων στην Ευρώπη. Περίμενα "κοιλιά" αλλά όχι τόσο μεγάλη. Εχω έναν χρόνο εδώ και δίνω το 110%, ασχολούμαι 24 ώρες το 24ώρο με την ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πρέπει. Και σας καταλαβαίνω. Έκανα λάθος που πίστεψα ότι μπορούμε να πάμε το ίδιο καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη".

"ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΗΚΕΤΕ"

Οι μοναδικοί που δεν τα… άκουσαν απ’ τους οπαδούς ήταν οι Μπεργκ και Λέτο, που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, με τους οπαδούς να λένε προς τον Αργεντινό: "Μέσα σε τέσσερις μέρες χάσατε δύο συνεχόμενες φορές με 3-0. Προδώσατε την εμπιστοσύνη μας. Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός". Ο "Σέμπα" απάντησε πως "…νιώθω τον πόνο σας. Σας καταλαβαίνω. Και εμείς αισθανόμαστε άσχημα. Σας ζητώ συγνώμη κι εγώ. Στη συνέχεια οι οπαδοί, απευθυνόμενοι σε πρόεδρο, προπονητή και παίκτες, είπαν πως "…είστε άντρες, που είστε εδώ μπροστά μας. Αυτό το κάνατε, αλλά δεν φτάνει. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει όλοι να καταλάβετε σε ποιον σύλλογο ανήκετε. Δεν αντέχουμε άλλο. Βρείτε τι φταίει και αλλάξτε το. Έρχεται η ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ή θα νικήσετε ή θα καεί η Λεωφόρος", ενώ γυρίζοντας ξανά προς τους αρχηγούς, είπαν: "Εσάς σας στηρίζουμε και το ξέρετε. Πείτε στους υπόλοιπους να καταλάβουν πού παίζουν. Ξυπνήστε τους"!

"ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ…"

Σ’ όλη την κουβέντα, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος ζητούσε διαρκώς την απομάκρυνση του Στραματσόνι, ο Γιάννης Αλαφούζος έδειχνε πως στηρίζει ακόμη τον Ιταλό, με τον κόσμο να λέει προς τον 40χρονο τεχνικό.

"Ακόμη κι ο πρόεδρος να αποφασίσει να μείνεις, αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμένουμε, θα ζητάμε το κεφάλι σου και δεν ξέρουμε το κατά πόσο μπορείς να αντέξεις".

Λίγο μετά τις 02:15, οι οπαδοί αποχώρησαν με τον Γιάννη Αλαφούζο να λέει "…ως εδώ, μέχρι εδώ αντέχω", λόγω του προχωρημένου της ώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Αλαφούζος δεν ξέρει τι του γίνεται
Με ταξί φυγαδεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού!
Η βρισιά του Λέτο και η απάντηση του Σιδηρόπουλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK