Οριστικά Χουλτ ως το 2020 στον Παναθηναϊκό!

Ο Σουηδός μπακ αποδέχθηκε την εντυπωσιακή πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός (με συνολική αύξηση 500.000 ευρώ εντέλει) και «δένει» το μέλλον του με το «τριφύλλι» για άλλα τρία χρόνια. Προτάθηκε, αλλά είναι πολύ χαμηλά στη λίστα και ο 27χρονος Σουηδός μπακ Ντεμίρ της Μπέβερεν.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
hult EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ «δένει» το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό έως το 2020, καθώς έκανε αποδεκτή την εντυπωσιακή πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του (κατά ένα χρόνο) που του κατέθεσαν οι «πράσινοι» το μεσημέρι της Πέμπτης (20/7).

Την απόφαση του Σουηδού μπακ, μετέφερε προς τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», ο μάνατζερ του παίκτη Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος τόνισε πως ο πελάτης του έκανε αποδεκτή την προσφορά του Παναθηναϊκού και ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες, για να αποσυρθεί (και) η προσφυγή που είχε καταθέσει ο 27χρονος άσος στις αρχές του μήνα, προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματά του. Ηδη εντός της Παρασκευής ή το αργότερο έως το πρωί της Δευτέρας, οι «πράσινοι» θα καταθέσουν στο λογαριασμό του τις 40.000 ευρώ και στην εκδίκαση της υπόθεσης το μεσημέρι της Δευτέρας (24/7) από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, η πλευρά του παίκτη θα παραστεί αποσύροντας την προσφυγή της. Οι δε υπογραφές με τον Χουλτ για το νέο συμβόλαιό του, αναμένεται να πέσουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η τελική αύξηση που πρότεινε ο Παναθηναϊκός προς τον Σουηδό μπακ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr, αγγίζει εντέλει τις 500.000 ευρώ στο σύνολο της τριετίας (σε «καθαρά» χρήματα, ξέχωρα από τα μπόνους) κι όχι τις 650.000 ευρώ, όπως ανέφερε η πρώτη πληροφόρηση. Συγκεκριμένα, όπως αποσαφηνίστηκε (κι απ’ την πλευρά του παίκτη), το κλιμακωτό συμβόλαιο που πρότεινε ο Παναθηναϊκός προς τον Σουηδό μπακ, περιλαμβάνει 450.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο (από 350.000), 500.000 ευρώ για τον δεύτερο και 600.000 ευρώ για τον τρίτο. Η αύξηση δηλαδή ανά έτος είναι 100.000, 150.000 και 250.000 ευρώ. Και πάλι όμως πρόκειται για ένα εντυπωσιακό συμβόλαιο, που καθιστά τον 27χρονο άσο, τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του «πράσινου» ρόστερ.

ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΝΤΕΜΙΡ

Αξίζει να επισημανθεί, πως λίγο μετά την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον 27χρονο μπακ, στην Σουηδία υπήρξε δημοσίευμα της ιστοσελίδας " 24malmo.se" το οποίο ανέφερε πως οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του διεθνούς Σουηδού αριστερού μπακ, Ερντίν Ντεμίρ, ο οποίος αγωνίζεται στη βελγική Μπέβερεν.

Οριστικά Χουλτ ως το 2020 στον Παναθηναϊκό!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντεμίρ έχει όντως προταθεί στο τριφύλλι, αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές για τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει το… μπακ-απ του Χουλτ στο αριστερό άκρο της «πράσινης» άμυνας. Ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με δύο άλλες περιπτώσεις και σύντομα αναμένονται εξελίξεις και στοσυγκεκριμένο μεταγραφικό «μέτωπο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK