Ουζουνίδης: "Ευχαριστώ τους παίκτες μου!"

Για μία ακόμη φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης ένιωσε την ανάγκη να βγάλει το καπέλο στους παίκτες του για την προσπάθεια που καταβάλλουν στα πλέι οφ κάτω από δύσκολες συνθήκες.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: "Πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε αλλά για εμένα δεν είναι αυτό το σημαντικό. Το σημαντικό είναι ότι έχω στην ομάδα μου παίκτες που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να βγουν από το παιχνίδι, όμως προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα μπορούσαν να μην παίξουν ορισμένοι, στο δεύτερο μέρος είχαμε τουλάχιστον τρεις παίκτες με προβλήματα που όμως δεν βγήκαν από το γήπεδο αλλά τα έδωσαν όλα. Είμαι περήφανος και τυχερός σαν προπονητής που έχω ένα τέτοιο γκρουπ. Ποιοτικά θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, αλλά τη διάθεση και την ψυχή που έβγαλαν στο γήπεδο, τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Δεν θα αναφερθώ στο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι δύσκολη ομάδα ειδικά όταν αγωνίζεται με την καλή του 11άδα. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά θέλει και συγκέντρωση όταν αντιμετωπίζεις τον Πανιώνιο. Για εμένα το σημαντικό είναι όλο το πνεύμα και η νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τον ψυχισμό και τη διάθεση και τη θέληση που έδειξαν για τη νίκη. Έχουμε ακόμα ένα ματς, ελπίζω να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε τις αποφάσεις.

Είμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει πάντα μέσα στο γήπεδο να διεκδικούμε τη νίκη. Ποτέ δεν τους λέω ότι πρέπει να κερδίσουμε, πάντα τους λέω να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μπορεί μερικές φορές αυτό να φτάνει, μερικές να μην αρκεί, αλλά όταν βγάζουν διάθεση και ψυχισμό, τις περισσότερες φορές θα είναι θετικά τα αποτελέσματα. Και με την ΑΕΚ και με τον Πανιώνιο κερδίσαμε με τη διάθεση κι όχι τόσο με την ποιότητα. Υπάρχει καλό κλίμα και σεβασμός στ' αποδυτήρια, μετράει πολύ».

Χτίζεις χαρακτήρα, υπάρχει πίστη... Με τόσα προβλήματα έχουμε κερδίσει όλες τις ομάδες. Αυτό είναι το σημαντικό. Για εμένα δεν έχει σημασία η θέση που θα τερματίσουμε. Δεν με προβληματίζει, αλλά θα πρέπει να τρέξουμε την επόμενη μέρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε για τον σχεδιασμό γιατί μερικά παιδιά έχουν ενημερωθεί να βρουν ομάδα, όμως αυτά τα παιδιά προσπαθούν και αγωνίζονται μέχρι τέλους. Δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός αν δεν ξέρουμε τις αποχωρήσεις και τα νούμερα που πρέπει να ξέρουμε... Και το δικό μου έργο και του Λυμπερόπουλου δεν θα είναι εύκολο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK