Ουζουνίδης: "Και καλούς και φθηνούς; Δύσκολο..."

Έτοιμο είναι το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού. Μόνο που χωρίς... ρευστό είναι δύσκολο να υλοποιηθεί στο έπακρο. Το παραδέχθηκε ο ίδιος ο προπονητής του "τριφυλλιού".

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν περιμένει να τελειώσει τη σεζόν για να κάνει τις εισηγήσεις του. Ούτε ο Νίκος Λυμπερόπουλος για ν' αρχίσει επαφές. Επειδή πάντως οικονομική ευχέρεια ο Παναθηναϊκός δεν έχει, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται.

Ο ίδιος ο προπονητής του "τριφυλλιού" το παραδέχθηκε στις δηλώσεις του στη NOVA: "Ξέρουμε τι θέλουμε. Εδώ και καιρό έχουμε συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για τις θέσεις που θέλουμε. Έχουμε μπει σε μια σειρά, ψάχνουμε, αλλά δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να βρούμε καλούς και φθηνούς παίκτες. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους καλύτερους με βάση τα οικονομικά δεδομένα που έχουμε και από εκεί και πέρα θα κριθούμε όλοι.

Δεν έχουμε χρόνο... Καθόλου. Δυστυχώς. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα αρχίσουν γρήγορα και πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να δούμε πως θα αλλάξει το γκρουπ που είναι εδώ και πόσο γρήγορα θα βρούμε παίκτες για να το βοηθήσουμε περισσότερο. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί είναι τέτοια η περίοδος που δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να βρεις καλούς και φθηνούς παίκτες".

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.