Ουζουνίδης: "Μας πλήγωσε ένας παίκτης"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, όμως έχει ένα παίκτη που μπορούσε και... σκότωσε τους "πράσινους".

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πικραμένος, αλλά και ρεαλιστής ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νέα εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, έτσι και ο τεχνικός των "πράσινων" στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Γιάννη Μυστακίδη.

"Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, χάσαμε την ευκαιρία με τον Μυστακίδη. Αν έμπαινε το γκολ θα άλλαζαν πολλά στο παιχνίδι. Αντίθετα ο αντίπαλος προηγήθηκε και έκανε τη διαφορά 2 γκολ στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο γέμισε την περιοχή και δεν ήταν εύκολο να διασπάσουμε την άμυνα", είπε αρχικά και συνέχισε για τον Πέδρο Κόντε:

"Δεν χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα, αλλά από την ικανότητα ενός σπουδαίου σέντερ φορ. Η ικανότητα του Κόντε έκανε τη διαφορά. Αλλά να προσέξει να μη δίνει δικαιώματα, γιατί τον εκθέτει αυτή η φάση στο 90ο λεπτό, όπου μπορούσε να δοθεί και κόκκινη.

Είναι κρίμα για έναν τέτοιο παίκτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK