Ουζουνίδης: "Μεγάλοι μάγκες"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποθέωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την υπερπροσπάθεια που έκαναν, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν και τόνισε πως έχει ακόμα συμβόλαιο με τους πράσινους.

24/05/2017 Panathinaikos Vs AEK for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
24/05/2017 Panathinaikos Vs AEK for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 24/05/2017 PANATHINAIKOS VS AEK FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN APOSTOLOS NIKOLAIDIS STADIUM IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είπα και μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ότι είμαι περήφανος για τους παίκτες που έχω. Θέλω πάλι να τους δώσω συγχαρητήρια για τη προσπάθεια που έκαναν στο γήπεδο. Ήθελα να βγάλουμε πάθος, μαχητικότητα, ενέργεια. Πολλοί παίκτες έπαιζαν με προβλήματα αλλά όλοι έκαναν τα πάντα για τη νίκη. Κανονικά θα έπρεπε να είναι εδώ οι παίκτες που ήταν στην αποστολή, διότι εκείνοι είναι οι πραγματικοί μάγκες".

Για το αν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό:

"Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο".

Για το κομβικό σημείο του αγώνα:

"Το πάθος και η πίστη. Τους είπα ότι πρέπει να το πιστέψουμε διότι όλοι βλέπαμε πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου που μας πίεσε, τα πήγαμε συνολικά καλά".

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:

"Ήταν αρκετά ήρεμα τα πράγματα…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK