Ουζουνίδης: "Παίζουμε στα όρια μας"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπεραμύνθηκε της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας πως πολλοί από αυτούς παίζουν στα όρια τους. Τι είπε για τα εκτός έδρας παιχνίδια και το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να δημιουργήσει.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ouzounidis EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

"Καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα με ένα ωραίο γκολ, αλλά ήρθε γρήγορα η ισοφάριση και για μια ακόμα φορά χάσαμε τη συγκέντρωση μας και το ρυθμό μας. Προσπαθώντας στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε κάποια πράγματα μας ήρθαν οι τραυματισμοί και δεν μπορέσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα εκεί που θα έπρεπε. Πρέπει να βλέπουμε όμως και την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι πως έχουμε ένα μικρό γκρουπ σε αριθμό, ενώ σε κάποιες θέσεις λείπει και η απαραίτητη ποιότητα. Αυτό μπορεί να λυθεί με τον ερχομό των παικτών που απουσιάζουν αλλά και με προσθήκες κάποιων άλλων", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Μπορεί να περιμένουμε περισσότερα από την ομάδα, αλλά πρέπει να βλέπουμε και την αλήθεια. Τα παιδιά που παίζουν προσπαθούν πολύ, δίνουν το 100% και παίζουν στα όριά τους. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό για να δημιουργήσουμε την ομάδα που θέλουμε. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα ακόμα και στη νοοτροπία.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως σε εννέα εκτός έδρας παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έχει μόνο δύο νίκες. Σημαίνει πως μας λείπουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Γίνεται κριτική για τα παιδιά που αγωνίζονται αλλά παίζουν στα όριά τους κι αυτή είναι η αλήθεια. Είτε μας αρέσει, είτε όχι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK