ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Η προσωρινή κράτηση βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με υπάρχον αποδεικτικό υλικό"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα γεγονότα της Λευκάδας, γνωστοποιώντας πως η διαταχθείσα προσωρινή κράτηση των έξι φιλάθλων του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με το υπάρχον αποδεικτικό υλικό.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Η προσωρινή κράτηση βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με υπάρχον αποδεικτικό υλικό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θέση για την προσωρινή κράτηση των έξι οπαδών του Παναθηναϊκού πήρε η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσής της. Οι "πράσινοι" τονίζουν η συγκεκριμένη απόφαση βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με το υπάρχον αποδεικτικό υλικό.

Γι' αυτό το λόγο ανέθεσε στους δικηγόρους Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Νάσο Καϋμενάκη την εκπροσώπηση και υπεράσπιση του συνόλου των φιλάθλων του "τριφυλλιού".

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι –αδιαπραγμάτευτα- αντίπαλος των πράξεων σωματικής και λεκτικής βίας.

Στην περίπτωση των γεγονότων της Λευκάδας, αξιολογώντας την σχηματισθείσα δικογραφία –ως έχει συνταγματικό δικαίωμα- διαπιστώνεται ότι η διαταχθείσα προσωρινή κράτηση των έξι φιλάθλων του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με το υπάρχον αποδεικτικό υλικό.

Στο πλαίσιο αυτής της διαπίστωσης ανέθεσε στους δικηγόρους Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Νάσο Καϋμενάκη την εκπροσώπηση και υπεράσπιση του συνόλου των φιλάθλων του Παναθηναϊκού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ και φουλ επίθεση στον Κοντονή ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK