Πάει για -3 ο Παναθηναϊκός μετά το Πάσχα

Αδιέξοδο ξανά και ξανά με την υπόθεση Παναθηναϊκού - Βέμερ και ο... εφιάλτης της αφαίρεσης βαθμών όλο και πλησιάζει. Ποια η νέα εξέλιξη με Κοτσόλη που έδωσε... ανάσα στην ΠΑΕ και απέδειξε πόσο παναθηναϊκά λειτουργεί ο Έλληνας πορτιέρε.

ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Bέμερ EUROKINISSI

Εκδικάστηκε στη 13:00 από το Διαιτητικό Δικαστήριο η αίτηση που είχε καταθέσει η πλευρά του Γενς Βέμερ για ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό. Ο δικηγόρος των "πράσινων", Άλκης Παπαντωνίου ζήτησε εκ νέου αναβολή την οποία όμως ο πρόεδρος του αρμοδίου Οργάνου αρνήθηκε. Εκδίκασε κανονικά την υπόθεση και τη Δευτέρα αναμένεται η απόφασή του. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι ο Παναθηναϊκός κερδίζει λίγο χρόνο ακόμη, και δεν θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί την επομένη του ντέρμπι με την ΑΕΚ όπως προβλέπει ο κανονισμός, αλλά η ποινή εφόσον δεν βρεθεί συμβιβασμός με την πλευρά του παίκτη το προσεχές διάστημα θα ενεργοποιηθεί αμέσως μετά το επόμενο ματς. Πρόκειται για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο στις 15/4.

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΤΣΟΛΗ

Όσον αφορά την υπόθεση του Στέφανου Κοτσόλη, οι δύο πλευρές τα βρήκαν με τον Παναθηναϊκό να τοποθετείται σχετικά: "Τέλος καλό με τον Στέφανο Κοτσολη ο οποίος ήρθε σε τελική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τα χρήματα που του οφείλονται. Ο Κοτσολης δέχθηκε τον διακανονισμό που του πρότεινε η ΠΑΕ, ενώ παραιτήθηκε και από ένα μεγάλο μέρος των οφειλομενων. Έτσι δεν τίθεται πλέον θέμα προσφυγής, ούτε μπλοκαρισματος των λογαριασμών της ΠΑΕ."

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK