Τα "πάγωσε" όλα ο Λουντ, περιμένει τον Παναθηναϊκό!

Γιατί ο Φινλανδός μέσος "φρέναρε" όλες τις συζητήσεις γύρω από το μέλλον του, περιμένοντας τις εξελίξεις γύρω από το ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού, το "πρέσινγκ" της ΑΕΚ και η ξεκάθαρη διάθεσή του να μείνει στην Ελλάδα. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μέχρι πριν από περίπου 10 μέρες ο Ρόμπιν Λουντ -το συμβόλαιο του οποίου με τον Παναθηναϊκό λήγει στις 30 Ιουνίου- έδειχνε να πλησιάζει (πολύ) προς την πλευρά της ΑΕΚ, η οποία τον "βλέπει" εδώ και καιρό πολύ ζεστά. Με "προξενητή" μάλιστα (και) τον "κολλητό" του στην Ελλάδα, Νίκλας Χουλτ.

Απ’ την ημέρα ωστόσο, που έγινε γνωστό πως υπάρχει πλέον απευθείας διαπραγμάτευση του Γιάννη Αλαφούζου, με το επενδυτικό fund του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο διεθνής Φινλανδός μέσος τα "πάγωσε" όλα. Διότι όπως έλεγε και στο στενό του περιβάλλον, θέλει να περιμένει πρώτα για να δει πως θα εξελιχθεί το διοικητικό στον Παναθηναϊκό, προτού πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Οι "πράσινοι" άλλωστε, ήταν πάντα η πρώτη επιλογή του. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεδομένης και της ξεκάθαρης διάθεσης της συζύγου του να μην φύγουν απ’ την Ελλάδα, ο "Ρόμπι", είτε έτσι, είτε αλλιώς θα βρίσκεται και του χρόνου στα μέρη μας. Το χρώμα της φανέλας μένει να… ξεκαθαρίσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK